Vad får man den fru för vår 20: e bröllopsdag

Vad får man den fru för vår 20: e bröllopsdag


Hon är älskad och vårdas för dig i 20 år, så hon förtjänar något mer än en ny mixer. Traditionen säger att du ger din fru porslin på 20 år, medan modern gåva att ge den här gången är platina, en typ av metall som är ovanligare än silver eller guld. Oavsett vilken gåva du ger, packa in den i silver eller vitt papper som en nick till platina tema.

Kina

Även ge din fru porslin rätter kanske låter tråkigt, det finns sätt att göra denna gåva gripande och sentimental. Om ditt bröllop porslin mönster finns fortfarande i butiker eller på nätet, köpa nya servering bitar som din uppsättning ingår inte. Om någon av dina pjäser är slå upp från överanvändning, köpa ersättare. För en mer personlig gåva, skapa ditt eget porslin. Ta en keramik klass för att skapa en vas för din fru, eller måla tallrikar och skålar för henne på en färg-din-egen keramikverkstad.

Platina

De flesta kvinnor skulle säga att du inte kan gå fel med en gåva av smycken. Om du inte hade råd med ringen i hennes drömmar på ditt bröllop, är det nu dags att ersätta den med en ny platina och diamantring. Ett halsband, klocka eller örhängen gjorda av platina kommer också att vara en hit med de flesta kvinnor. Om hon inte bär mycket smycken, köp ett platina vas och fylla den med färska blommor. Platina är lätt att gravera, så har ett personligt meddelande etsas in någon platina gåva.

20. tema

Hon har satt upp med dig i 20 år, så en gåva kanske inte är tillräckligt. Sträck ut julklapparna roligt genom att ge henne 20 mindre gåvor. Köp en rad artiklar från CD-skivor och flaskor lotion till mer extravaganta gåvor såsom smycken och spa presentkort, och linda var och en för sig. Om du inte har budgeten för flera gåvor, skriver hennes 20 kärlek anteckningar. Förklara en annan kvalitet du älskar henne i varje not.

Resa

I det liv och rörelse i det dagliga livet, förmodligen sällan får hon sätta upp fötterna. Lämna barnen hemma och ta henne på resan av sina drömmar. Om du var tvungen att nöja sig med en helg smekmånad på en campingplats, ta henne till paradisön att hon alltid fantiserat om. Om du fick ta en lyx smekmånad, boka en veckas vistelse i samma hand så att du kan återuppleva de tidiga dagar tillsammans.