Hem Skomakare Supplies

Hem Skomakare Supplies


Medan chica läder och mocka lägenheter eller stövlar är den perfekta hösten och vintern tillbehör för jeans, klänningar och ull rockar, dessa skor kräver en särskild process för att reparera och rengöra skor. Om du vill rensa dina skor hemma, du behöver leveranser att ta bort envisa fläckar och svarta skav och rekonditionera lädret.

Läder polska och mjuk borste

Om dina läderskor har repor och märken på hälarna eller på ytan, reparera dina skor med en kräm eller flytande läder polish. För ljusfärgad skor, tillämpa en tydlig kräm eller flytande polish till skorna. Med hjälp av en mjuk borste, polera dina skor till en hög glans. För mörka skor, tillämpa en läder skokräm som inte är mer än en nyans ljusare än dina skor för att förhindra blixtnedslag eller missfärgning av dina skor.

Nagelfil och mockaborste

Bli av skrapmärken på din mocka skor med en mockaborste eller nagelfil. Gnugga liten nagelfil över mocka tupplur att lyfta mocka tupplur och släppa alla fångade smuts. Däremot kan inte det ofta eller alltför kraftig gnidning av dina mockaskor eller stövlar med en mockaborste eller nagelfil skada mocka material går att reparera.

Vinäger och vatten

En vinter blandning av slask och snö kan lämna grå märken på dina läderstövlar. Använd en ättika och vatten lösning för att befria dina läderskor av envisa salt fläckar. Innan du rengör dina stövlar med vinäger och vatten, stoppa axlarna av stövlar med gamla torra tidningen att absorbera fukt, rekommenderar Good Housekeeping hemsida.

Läder Conditioning Cream

En kräm eller flytande läderbalsam åter fukt till läder som förlorades på grund av täta wear, eller exponering för tvål och vatten vid rengöring. Efter rengöring dina läderskor eller stövlar, gnugga en neutral färg vårdande kräm i din läderskor med en ren vit trasa. Den neutrala färgade vårdande kräm eller pasta kommer att sätta fukt i läder yta utan missfärgas skor eller stövlar.

Majsstärkelse eller talk

Om du vill begränsa användningen av starka kemikalier för att rengöra dina mockaskor, ta bort oljefläckar och fett med talk eller majsstärkelse. "Använd aldrig vatten för att rengöra fettfläckar. Den sprider bara fläcken eller bäddar in den djupare i materialet," föreslår experterna på läder World Technologies. Lätt damma av majsstärkelse och pulvret över fläcken. Använd en slang ansluten till en dammsugare för att lyfta den djupa fläcken och pulvermaterial. Borsta skorna med en gammal trasa för att avlägsna varje pulverformig återstod och fullborda rengöringsprocessen.