Hur man gör för gamla skrivmaskiner

Hur man gör för gamla skrivmaskiner


Gamla skrivmaskiner --- om de arbetar eller inte --- ett attraktivt accent stycke för en författare kontor eller kan brytas för delar, såsom nycklar. Om du har hittat en gammal skrivmaskin i källaren eller på vinden, ta några minuter att göra några telefonsamtal snarare än att kasta den i papperskorgen. Att sätta en gammal skrivmaskin i en deponi skapar avfall, så välj en grönare alternativ.

Instruktioner

1 Samtals skrivmaskin verkstäder i närheten av dig att se om de kanske vill dina gamla skrivmaskiner för visning eller för delar. Om skrivmaskin fungerar, är detta ett bra alternativ. Du kan också kontakta vintage butiker eller antikaffärer som kan ha återförsäljning intresse i gammal skrivmaskin, även om det är bara för dekoration.

2 Post en annons för en fri skrivmaskin på återvinnings nätverk som Freecycle eller Craigslist (se Resurser) om det fortfarande fungerar och du kan inte en skrivmaskin verkstad nära dig. Beskriv fabrikat, modell och ungefärliga ålder och skick skrivmaskin, och ger en e-postadress eller telefonnummer så intresserade kan kontakta dig.

3 Ring din stadens Department of Public Works och frågar om de har ett program elektronikåtervinning eller en elektronikavfall enhet kommer upp. Dessa händelser kan du göra sig av elektroniskt avfall såsom gamla skrivmaskiner på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Förfoga över objektet på lämplig dag om det är en endagsevenemang eller ta det gamla skrivmaskin till en drop-off plats.