Hur man programmerar en Audiovox Remote Starter

Hur man programmerar en Audiovox Remote Starter


Om du bor i besvärliga väder, eller om du behöver extra tid på morgonen för att få ut genom dörren, är en avlägsen starter en god investering. En Audiovox fjärr starter kan du starta motorn i bilen från bekvämligheten av ditt hem eller kontor, så att du kan få värmen eller luftkonditioneringen går innan du ens steg utanför. Audiovox fjärrstyrda start levereras med en fjärrkontroll som du kan programmera för att driva bilen på avstånd.

Instruktioner

1 Få insidan av fordonet som din Audiovox fjärr starter är ansluten till. Sätt i nyckeln inuti tändningsnyckeln till bilen och stänga av motorn på. Låt motorn vara igång under programmeringsprocessen; parkera bilen utanför eller lämna ditt garage dörren öppen.

2 Håll "Program" -knappen på fjärrkontrollen start fjärrkontroll, lämnar motorn igång. Strömindikatorn på fjärrkontrollen tänds och hålla tänd en sekund. Inte vända bilen av, trycker på några knappar på fjärrkontrollen eller använd någon av kontrollerna i bilen under denna process.

3 Vänta tills strömindikatorn på fjärrkontrollen start fjärrkontrollen för att stänga av. När den gör det, stänga av motorn och vrid nyckeln till läge "Av" på tändningslåset och dra ut nyckeln. Fjärrkontrollen kommer nu att programmeras.

4 Anslut den bruna kabeln som kommer från 10-stiftskontakt på ditt fordon till den fjärrstyrda start. Anslut inte denna kabel till den fjärrstyrda startmodulen tills du har programmerat den fjärrstyrda start fjärrkontrollen. När kabeln är ansluten, tryck på "Start" -knappen på din Audiovox fjärr starter för att testa den. Om motorn i bilen börjar, är programmeringen klar. Om inte, koppla den bruna kabeln och starta processen.