Hur man använder ritpapper med barn

Hur man använder ritpapper med barn


Ritpapper ger många timmars underhållning för barn. Det gör att barnen att skapa konstverk, även om de inte har starka konstnärliga förmågor och hjälper mycket små barn lär sig att skriva siffror och bokstäver. Kalkerpapper skapelser stärka finmotorik, som tillåter barn att utföra olika verktyg, såsom pennor, penslar och saxar.

Instruktioner

1 Placera ett ark av ritpapper och penna framför barnet och låta honom röra och granska dem. Förklara att kalkerpapper är transparent, och fråga honom om han har några idéer om vad han kan göra med papper och penna.

2 Ge barnet något enkelt att spåra att få honom igång. Bilder av bokstäver och siffror fungerar bra, eftersom de inte bara låta praktiken barn som arbetar med ritpapper, men också låta honom träna skriva siffror och bokstäver.

3 Rikta barnet att placera bilden av siffra eller bokstav under ritpapper. Visa honom hur man spåra bilderna på papperet.

4 uppmuntra barnet att spåra bilder av siffror och bokstäver. Låt honom fortsätta att göra detta så länge som han underhöll och engagerade med verksamheten.

5 Låt barnet välja en bild av sig själv för att spåra efter att han har avslutat spåra siffror och bokstäver.

6 Tape bilden av barnet till baksidan av ritpapper. Rätt sida av bilden ska vara vänd uppåt. Bandet kommer att förhindra att bilden från att glida.

7 Visa honom hur man spåra bild av sig själv på kalkerpapper. Påpeka att det är samma teknik som han använde för att spåra siffror och bokstäver, men detta kräver mer uppmärksamhet på detaljer.

8 Ta bort tejpen från bilden när barnet är klar med sin teckning. Det ifyllda ritning kommer att likna en professionell porträtt.

9 Placera ritningen bredvid bilden och jämföra. Uppmuntra barnet att lägga detalj, såsom skuggning, till hans porträtt om han vill.