Idéer om vad man ska göra för min pojkvän födelsedag

Idéer om vad man ska göra för min pojkvän födelsedag


Dina idéer för vad man ska göra på din pojkvän födelsedag bör inriktas på sina hobbies och intressen. Det är hans dag, så du bör göra saker som han tycker om att göra. Ta dina intressen ur bilden. Observera sitt liv, med beaktande av de saker som han tycker om att göra efter jobbet, på helgerna eller under semestern.

Födelsedagskalas

Varje födelsedag pojke förtjänar en fest på hans speciella dag. Kasta ett tema part för din pojkvän på sin födelsedag. Basera temat för partiet på hans födelseår. Om din pojkvän föddes på 1970-talet, kasta en 1970-talet tema part. Hyr en 1970 coverband att utföra låtar från eran. Berätta gästerna att klä sig i kläder från 1970-talet, såsom klock botten byxor och bära frisyrer från decenniet.

öl Tour

För vissa killar öl går bra med allt, inklusive hamburgare och pommes frites, pizza och kyckling vingar. Ta en pojkvän som åtnjuter ett kallt glas öl på en rundtur i ett bryggeri. Bryggerier i hela landet, inklusive små lokala eller regionala mikrobryggerier och stora företag som säljer sina produkter över hela världen, erbjuder varje vecka turer till allmänheten. De turer ger en bakom-kulisserna på hur företagets öl görs. Besökare får också gratis prover under eller efter turer.

Sport Biluthyrning

För en pojkvän som har en kärleksaffär med snabba sportbilar, hyra honom drömbil är bunden att sätta ett leende på läpparna. Du kan hyra din pojkvän en sportbil för en dag eller en helg. Välj en snabb eller exotisk bil, såsom en Chevrolet Corvette, Porsche Boxster eller Nissan 370 Z. Ta bilen på en provtur och gå på en lång väg resa, dra nytta av alla kurvor, svängar och kurvor.

Camping tur

Din pojkvän andra hem är ett tält. Gå ut och njuta av naturen med honom på en helg camping resa tillsammans. Ta alla de tillbehör du behöver för resan, inklusive sovsäckar, matsalar, utegrill, tändstickor, en första hjälpen-kit och insektsmedel. Ta med fiskespön, så att du kan fiska samtidigt på camping resa. Även på campingtur, kan du också gå vandring, cykling och simning.