Barn hantverk för Adam & Eve Lessons

Barn hantverk för Adam & Eve Lessons


Berättelsen om Adam och Eva är ofta lärs ut till barn i alla åldrar i söndagsskolan eller andra religiösa klasser. Barn lär sig ofta bättre när de har en sida hantverk eller färg för att förstärka den lektionen. Dessa hantverk är enkel nog för mycket små barn att slutföra med lite vuxen hjälp, men de är användbara för äldre barn också.

Papper Chain Snake

Klipp ut papper rektanglar, ungefär sex inches med 2 inches. Du bör ha tillräckligt för varje barn att ha ca 10. Skär ut länge kluvna tungor, en för varje barn. Du bör också ha två googly ögon för varje barn. Hjälp barnen göra en kedja med sina remsor. Du kan använda lim eller tejp för att fästa remsorna ihop. Lim eller tejp tungan till den främre kedjan och limma googly ögon ovanför. Låt kedjorna torka helt innan du använder, om du använde lim.

Fingerprint Tree

Spåra konturerna av ett träd på en bit papper. Låt barnen trycka sina fingrar i grön färg och "måla" den lummiga delen av trädet med sina fingeravtryck. Upprepa med brun färg för att färga i trädstammen. När den gröna färgen är torr, lägga några äpplen på trädet med röd färg på sina fingrar för att representera den förbjudna frukten.

Förbjudna frukten

Klipp ut rött tyg cirklar 12 inches i diameter. Sätt en kör stygn runt utsidan; Använd stark tråd så att den inte bryter senare. Hjälp barnen sätta lite hantverk fyllning i mitten av cirkeln och dra tråden. Det borde göra en liten påse. Sätt flera farkoster fyllning i påsen tills den är fylld väl. Sätt en kanelstång i mitten av öppningen och dra tråden mycket snäv. Knyta den med en knut. Pinnen ska peta ur frukten. Limma en grönt blad-formad bit tyg eller papper till toppen av äpplet, vid basen av pinnen. Detta kommer att bidra till att täcka upp tråden.

Adam och Eva

Ge barnen med papper. Låt dem dra ett träd i mitten av papperet med Adam och Eva på vardera sidan. Låt dem dra gräs och djur även om de har utrymme på papperet. Peta ett litet hål på vardera sidan av trädet, nära toppen av stammen. Trä en piprensare genom de två hålen från baksidan av papper; detta är ormen. Böj tillbaka en tum vid en ände av röret renare för att bilda ett huvud.