Hur man installerar Gips dubbade

Hur man installerar Gips dubbade


Gips är en mantel som används på inredningen av bostäder och kommersiella byggprojekt. Kommersiella projekt kräver att innervägg inramning använda metallreglar kontra träreglar används i hushåll. Hängande gips på metallreglar kräver speciella fästen som kan tränga in och gripa metallreglar. Annat än att är processen mellan bostäder och kommersiella Gips installation densamma, med undantag av varierande kod krav som gäller för området.

Instruktioner

1 Placera ett ark av gipsskivor mot metallreglar i en vägg så att ena änden rumpor tätt i hörnet av den intilliggande väggen och den andra änden faller i mitten av en stud. Gips tillverkarens producerar gips i längder om mellan 8 och 12 fot för att motsvara gemensamma stud avstånd. Om gips inte falla i mitten av en tapp, poäng det med en rakkniv kniv på gällande mätning som gör det möjligt att, och snäppa bort överskottet.

2 Lyft gips på plats tills det Butts i taket. Gör den översta raden först när du installerar gips på en viss vägg och fortsätter tills raden är klar.

3 Sätt i en skruv i skruvdragaren och kör skruven genom Gips och in i metallregel. Slumpmässigt köra ett par skruvar för att hålla gips på plats. Vanlig skruv placering är ca 1/4 tum från kanterna och ca 8 inches på mitten. Skruv placeringskod varierar från region till region så kontrollera med din lokala byggavdelning för lämplig skruv placering. Fortsätt denna metod tills den översta raden är klar.

4 Häng den första delen av den nedersta raden. Förskjut stumfogar mellan de övre och nedre raderna för att möjliggöra enklare Gips efterbehandling. Placera gips så att den övre radens stumfog landar i mitten av arket. Justera plåten åt vänster eller höger så att den ena änden faller på tappens centrumpunkt. Om den andra änden inte att landa på mitten av en tapp, gör det gips på tillämplig plats och knäppa bort överskottet.

5 Center en gipsvägg jack under den nedre kanten av arket. Lyft plåten genom att trycka på domkraften med foten tills det sitter tätt mot den nedre kanten av den översta raden.

6 Fäst Gips till metallstift i på samma sätt som i steg 3 genom att använda skruvdragaren och tillämpliga skruvar. Fortsätt att installera gips tills den nedersta raden är klar.