Hur man ansluter en DVD till Dell Latitude D400

Hur man ansluter en DVD till Dell Latitude D400


Dell Latitude D400 släpptes 2003. Som en av de första modellerna i D-serien produktlinje, den här datorn kom standard med mycket få klockor och visselpipor. Grund D400, utan uppgraderingar, hade en 24x CD-ROM-enhet, som inte var i stånd att läsa eller bränna DVDs.To ansluta en DVD till din Latitude kan du antingen köpa en DVD-enhet uppgradering modul eller använda en extern DVD-enhet. Ansluta en extern, plug-and-play DVD-enheten har flera fördelar jämfört med att välja en uppgradering, först och främst vara möjligheten att använda den externa enheten med en annan dator senare ner linjen.

Instruktioner

1 Slå på den bärbara datorn.

2 Anslut USB-kabeln av DVD-enheten till enheten och till USB-porten på baksidan av den bärbara datorn. Hitta hamnen vid sidan av skrivaren och övervaka hamnar, använder denna port kommer att hålla enheten sladden borta från framsidan av den bärbara datorn där dina händer kommer att bli.

3 Leta efter enhetens installationsförloppsindikator visas i aktivitetsfältet. Beroende på dina inställningar, kan datorn göra ett ljud eller visa en varning som meddelar dig om den nyligen bifogade DVD-enheten.

4 Följ alla anvisningarna. De flesta enheter installeras automatiskt; Men vissa kräver installation av drivrutiner och programvara. Använd cd-skivan som medföljde extern hårddisk för att installera programmet när det efterfrågas.

5 Tryck på knappen "Open / Close" -knappen på enheten för att öppna facket. Sätt i DVD. Tryck på knappen igen för att stänga facket och utlösa standard DVD-program för att öppna.