Hur att dekorera tårtor med godis Tips

Hur att dekorera tårtor med godis Tips


Använda godis som dekorationer på en tårta är en av de snabbaste och enklaste sätten att dekorera en tårta. Traditionella isbildning dekorationer kan ta en hel del tid, utrustning och kompetens, beroende på komplexiteten i dekoration. Men man kan resa till godisbutik får du allt du behöver för att dekorera en tårta. Dekorera med godis är lätt nog att du kan få hela familjen att delta i att dekorera - även barn.

Instruktioner

Lim

1 Isbildning fungerar som lim som håller godis fastnat på kakan. Kakor kommer att kräva ett lager av isbildning som fungerar som muleskiktet, samt att skapa en slät yta. Du måste också göra lite extra glasyr som varje bit godis kommer att kräva en liten klick isbildning för att hjälpa den hålla sig till kakan. Tänk på detta som att göra en pepparkakshus. Den kungliga isbildning är det kitt som håller ihop allting. Även om kakor inte kräver kungliga isbildning, kan du använda smörkräm eller andra typer av glasyr. Ju tyngre godis mer isbildning du behöver.

2 Lägg godis att dekorera tårtan. Om du gör en skattkista kaka, använd choklad, guldmynt godis för att skapa en bild på kakan. Du kan också innehålla godis halsband och ring poppar som en del av skatten. I stället för att använda riktiga hallon och blad som dekorationer, använder hårda karameller och gummies i form av frukt och blad.

3 Välj godis för att passa din design. Du hittar godis i alla färger och kan dekorera enligt din valda färgschemat. I stället för att täcka hela områden med en viss färgad glasyr med hjälp av en stjärn tips eller bandledningar, använd motsvarande färg käglor eller M & Ms. Dessa kommer lätt täcka ett område i stora färger.

4 Använd godis såsom Laffy Taffy, starburst eller marsipan att skapa andra former såsom blommor. Mjuka godis, rulla ut på en skärbräda med en brödkavel och skär ut de önskade formerna. Du kan göra blommor, blad, alla typer av former och mer. Du kan även rulla godis till bollar eller forma den till tredimensionella former för att skapa djur eller sportbollar.

5 Byt ut ord skrivna i glasyr med hjälp av tunna remsor av lakrits. Rörsystem ord på en tårta med glasyr kräver en mycket stadig hand och massor av praxis. Med hjälp av lakrits är ett snabbare sätt att uppnå ett professionellt och snyggt ser skript. Tyvärr du är begränsad till svart och röd skrift.