Hur man rengör målat trä jalusier

Hur man rengör målat trä jalusier


Vatten kan vara en gemensam rengöringsmedel för fönster, men det är inte lämpligt att använda den för att rengöra trä fönsterluckor eftersom vatten trålvarpet trä. Lyckligtvis finns det andra metoder för att ta bort damm från luckor som inte kommer att skada dem. Rengör målade luckor regelbundet för att hålla dem vid sitt bästa.

Instruktioner

1 Anslut mjuk borste till staven av din dammsugare och slå på den. Vicka lamellerna upp och kör fastsättning över lamellerna därefter luta dem ned och vakuum på andra sidan. Också vakuum toppen, botten och sidor av luckan.

2 Kör ett dammvippa längs toppen och botten av varje lamell för att plocka upp de dammpartiklar. Skaka stoftet på duster utanför sedan köra duster över toppen, botten och sidor av luckorna.

3 Rengör fönsterluckor med en mjuk bomullsduk om detta är att föredra framför ett vakuum eller dammvippa. Vicka lamellerna ner och torka den övre delen av spjälorna därefter luta dem upp och torka den nedre delen av lamellerna. Kom ihåg att torka sidorna samt övre och nedre lister av luckorna.