Farm väggfärg Tekniker

Farm väggfärg Tekniker


Måla en väggmålning är ett bra sätt att lägga intresse och färg till ett rum. Många föräldrar måla sina barns sovrum eller plantskolor. Ett tema alternativ i barnens rum är gården tema. Farm väggmålningar lägga till många delar tillsammans för att skapa en vacker scen. Det finns några målningstekniker att behärska när det gäller att måla en gård vägg eller scen. Efter några enkla steg kommer att se som är lätt att lära sig olika tekniker.

Instruktioner

1 Använd blue och vit färg att behärska himlen tekniken. Måla hela väggen en himmelsblå färg. Blanda tre delar vit färg med en del vatten. Detta kommer att skapa en tunnare färg för att arbeta med när du lägger moln. Applicera färg på en trasa genom att doppa trasan i ett färgtråg. Stämpla det vita på den blå väggen i en virvlande rörelse. Badda färgen ofta blanda in den blå bakgrund. Fortsätt att lägga böljande moln på väggen tills den önskade effekten uppnås.

2 Applicera färg i olika nyanser av grönt, brunt och gula att slutföra tekniken för målning gräs. Måla hela området i en nyans av grönt som en basbeläggning. Lägg tunna streck av gräs med en smal spets pensel. För mindre områden, använd en lövverk pensel för att måla små klasar av gräs. Använd en liner pensel för att lägga definition till bladen genom att måla högdagrar och skuggor.

3 Måla träden med hjälp av torrborstningsteknik. Måla trädstammar och grenar med hjälp av en mellanbrun färg. Använd både mörka och ljusbruna färger och en liner pensel för att lägga till bark. Lägg lövverk med hjälp av en stor torr pensel. Applicera en liten mängd färg för att borsten och applicera färgen i en stansning rörelse. Detta ger en illusion av många blad. Fortsätta att tillämpa olika nyanser av grönt i torr pensel för att skapa skuggor och högdagrar samt lägga till olika toner till träden.

4 Använd toner av brunt att behärska träfibrerna tekniken. Träfibrerna finns i staket och lador, så det måste läras när man målar en gård väggmålning. Applicera ett lager brun färg till ytan. Använd en liner pensel för att lägga till fina linjer av olika toner av brunt att skapa säden utseende. Tillsätt några kvistar i skogen genom att måla linjer i en mjuk rombformen. Detta lägger ett realistiskt utseende till träet.

5 Lär dig att rita och måla husdjur. Husdjur är en viktig del av varje gård väggmålning. Samla några bilder och använda dem som referens vid utarbetandet djuren. Rita djuren på ytan innan du försöker måla dem. Detta kommer att säkerställa att alla proportioner är korrekta innan de ansöker permanent färg på väggen. Bas-coat alla djur med lämpliga färger. Lägg vitt till färgen för att skapa höjdpunkter, lägga till svart för att skapa skuggor. Måla alla detaljer med en mycket fin spets pensel.