Copper årsdagen gåvor för honom

Copper årsdagen gåvor för honom


Er bröllopsdag är en tid för eftertanke och fest mellan dig och din make under de sju år av glädje och utmaningar i ditt äktenskap. Även koppar är den traditionella gåva av ditt sjunde årsjubileum, gör denna mångsidiga metall en stor gåva material för någon fest.

Koppar Money Clip

En kopparsedelklämma är en unik variant av den traditionella silver sedelklämma. Den flexibla naturen hos koppar ger kreativa mönster, såsom bild sniderier eller eleganta slingor. Välj en design som är lämplig för hans livsstil och personlighet. Till exempel, om han arbetar i en konservativ advokatbyrå, är skallen och ben konstruktion klipp förmodligen inte ett lämpligt val. Företag som Hitta gåva och koppar Reflektioner sälja pengar klipp görs helt eller delvis från koppar. Från och med 2011 Priserna varierar från £ 7 till £ 65 beroende på utformningen och mängden koppar i klippet.

koppar Art

För konstnärligt benägen man, ge honom en konstnärligt hamrad koppar tarm eller panel för hans kontor. Hantverkare över hela landet använder koppar som ett medium på grund av dess flexibilitet och kraftig kvalitet. Gravera ett litet meddelande eller din årsdag på baksidan av kopparpanelen eller skulptur. Företag som Erik Raft Koppar Works eller koppar Shade Tree sälja och fartyg koppar skulpturer i hela landet.

Copper Picture Frame

Ge din man en särskilt smickrande bild av er båda, dina barn, dina husdjur eller bara dig själv inuti en koppar ram. Välj en stor dekorativ ram eller en mer konservativ design om det är hans stil. Företag som ramar USA eller ramar från Mail erbjuder hamrade eller på annat sätt dekorerade ramar för priser mellan £ 16 och £ 97.

koppar Armband

Män kan njuta av eleganta, holistiskt smycken också. Ge din man en koppar armband som är manligt och estetiskt tilltalande. Välj bland en mängd olika koppar armband stilar såsom flätad, platt-band eller geometrisk mönstrad. Några av armbanden väver trådar av koppar och silvertrådar tillsammans skapar en flerskiktad påverka. Företag som Magnetic smycken butik och jag älskar Koppar sälja armband som sträcker sig från £ 22 till £ 48 beroende på storlek och utformning.