Vad är Fabric pennor?

Vad är Fabric pennor?


Tyg pennor är särskilt tillverkade pennor för att utforma på tyg. Tyg pennor kan innehålla bläck, färg eller färg. De är gjorda så att när materialet tvättas, färgerna inte tvätta ut eller blekna. Tyg pennor liknar markörer och fungerar på samma sätt genom att helt enkelt färgning på tyget. Det finns inget att förbereda när man använder tyg pennor, helt enkelt ta av locket och använda dem.

gel pennor

Gel tyg pennor finns i en mängd olika färg och tippstorlekar. Tänk på gel tyg pennor som en vanlig kulspetspenna. Du kan få fina, medelstora eller stora storlekar beroende på vilken typ av linjer som du vill göra. Tyg pennor innehållande gel används för små utrymmen och för att skriva bokstäver på tyg i motsats till färg i stora utrymmen. De kan också användas för beskriver. Många människor använder gel tyg pennor för att samla autografer på objekt som tröjor och hattar.

måla Pennor

Textilfärg pennor kommer också i en mängd olika färger. De används för att dekorera och utforma större områden. Vissa textilfärg pennor kommer att vara platt eller sippra in material, medan andra kommer att höjas från materialet. Färgpennor används som markörer för att färga och dra på tyget. Det finns ingen anledning att använda en pensel när du använder tyg färgpennor.

bläckpennor

Tyg pennor som innehåller bläck är den minst populära. Mångfalden av tillgängliga färger är inte så bred och pennorna är begränsade till att göra tunna linjer. Dessa typer av pennor används främst för märkning tyg för skärande eller sömnad, i motsats till att använda dem för att dekorera tyg. Många bläckbaserade tyg pennor tvätta bort med vatten, så när du skär ditt material kan du tvätta bort bläcket som fortfarande är synlig.

fördelar

Förutom att inte blekning och tvättning ut, är en annan fördel med att använda tyg pennor som du kan använda dem på både stora och små utrymmen, vilket gör både tunna och tjocka linjer. Dessutom behöver du inte har några borstar för att rensa ut som du skulle med textilfärg. De flesta tyg pennor är också giftfria, vilket gör dem säkra för barn att använda.