Hur man gör dina ögonbryn Även

Hur man gör dina ögonbryn Även


Undvik ojämna, skeva ögonbryn genom att trimma och tweezing dem på rätt sätt. Ögonbryn har en naturlig båge och typiskt sitter jämnt i ansiktet; Men under plockning, vaxning eller rakning panna linje kan skapa en ojämn utseende. Vet hur man hittar din panna linje korrekt och bibehålla den naturliga formen så ditt ansikte är symmetrisk. Processen kan göras av en fackman på en salong, eller så kan du spara pengar och göra det enkla underhåll själv.

Instruktioner

1 Borsta ögonbrynen uppåt med en panna borste. Den fina borste drar alla panna hårstrån något över panna linje så att du kan trimma långa hår. Använda panna sax för att röra sig längs linjen och klipp håren. Upprepa stegen genom att dra i panna håret nedåt och snipping botten panna linje på samma sätt som den övre. Trimma ögonbrynen avslöjar den sanna panna form innan tweezing.

2 Håll en penna parallellt med sidan av näsryggen. Följ raden av pennan till början av din panna linje. Det är där din panna linje börjar. Markera med en ögonbrynspenna för att noggrant forma inre panna.

3 Flytta pennan till mitten av ögat, direkt över din iris. Detta är den där bågen är högst. Din naturliga båge linje är den högsta på denna punkt, och kan inte gå längre upp. Markera denna punkt med en ögonbrynspenna.

4 Vinkla penna så ena änden av pennan vidrör kanten av näsborren och den andra änden är i ytterkanten av panna linje. Det är där din panna slutar. Markera med en ögonbrynspenna. Upprepa med den andra pannan.

5 plockar eller vax hårstrån under naturliga panna linje, inte ovan. Tweezing över den naturliga panna linje kan störa din naturliga ögonbryn linje, vilket resulterar i ojämna ögonbryn och en skev utseende i ansiktet. Arch brynen mer än deras naturliga linje, ta en eller två rader av hår från botten av panna linje på båda ögonbrynen.

6 Be en vän eller ta en bild av ditt ansikte att döma om dina ögonbryn är ännu. Du kanske inte har en korrekt vinkel för att avgöra om avståndet och valv är även med varandra; genom att be en vän, kan hon berätta för dig om du har missat några områden. Fyll i alla glesa områden eller korrigera eventuella misstag med en ögonbrynspenna i samma nyans, eller något ljusare än din naturliga hårfärg.