Hur att dekorera en Circus Party

Hur att dekorera en Circus Party


För barn som älskar cirkusen, kommer en cirkus parti vara vid livet. Gör din älskade en känsla som om han gick in i den stora toppen med några kreativa cirkusinredningsidéer. Värd en inomhus och utomhus parti och ge dina gäster en festlig karneval erfarenhet utan att spendera massor av pengar. Cirkus-stil dekorationer kommer att sätta part besökare i en festlig stämning.

Instruktioner

1 Häng röda banderoller från taket för att göra ett cirkustält inomhus. Stäng av takfläkt och tejp pappers streamers mot ljuset locket.

2 Ordna streamers så de kaskad från taket till en mittpunkt på väggen. Tejp eller stift serpentiner på väggen.

3 Täck väggarna med röda, gula och blå plast dukar på väggarna för att få det att verka som om gästerna är inne i en tält.

4 Blås rött, blått och gula ballonger med helium. Binda dem till matchande plast sträng.

5 Ordna ballonger i klumpar av tre eller fyra och slips på ryggen på stolar eller använda ankare vikter för att placera var du vill.

6 Gör cirkus stil affischer att hänga runt området part. Uppmuntra ditt barn eller en vän för att hjälpa dig rita bilder av djur och clowner. Skriv ett meddelande på affischen som "Välkommen till den stora toppen!"

7 Hang tre plast hula-hoops på en vägg för att göra en tre-ring design.

1 Ställ in en vit och röd randig tält i din trädgård om du planerar att hålla din fest utomhus.

2 Fyll en piñata med cirkus tema godsaker som förpackningar av jordnötter och djur nyhet leksaker.

3 String en cirkus tema pinata utomhus från ett träd eller klädstreck. En clown ansikte eller ett djur fylld cirkus tåget gör en trevlig pinata ämne.

4 Använd cirkus vimpel trådar till avsnitt utanför en pjäs och livsmedelsområdet i din trädgård. Inrätta en cykel eller vagn ridning område för små barn.

5 Ställ in en ansiktsmålning bord och be en vän att frivilligt möta färg. Stack stoppade cirkusdjur på ansiktsmålning bord för en rolig dekoration.