Hur man kan öka mikrofoningång Nivåer

Hur man kan öka mikrofoningång Nivåer


Ibland när du använder en mikrofon för att spela in sång, kan volymen vara för låg. Mikrofoner har många begränsningar och en del kan ha svaga nivåer oavsett hur kraftfull din inspelningsenhet är. Med dessa mikrofoner kan du öka ingångsnivåerna genom att använda en förförstärkare. En förförstärkare kommer att förbättra mikrofonens signalen och kan användas för inspelning på en dator eller annan inspelningsapparat.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av XLR-kabel till din mikrofon och anslut den andra änden av kabeln till ingången på förförstärkaren. Detta kommer att vara antingen i den främre eller bakre beroende på enheten.

2 Anslut utgångskabeln till linjeingången på enheten. Om inspelningsenheten har en 1/8 tums linjeingång, behöver du en kvart till 1/8 tums adapter för att ansluta kabeln.

3 Anslut ett par hörlurar till hörlursuttaget på din inspelningsenhet. Detta gör det möjligt att övervaka nivåerna av ljud som kommer från preamp till inspelningsenheten.

4 Vrid "Master Volume" knappen på förförstärkaren långsamt att öka mikrofon nivåer. Tala i mikrofonen och övervaka med hörlurarna för att hitta en anständig volymnivå. Titta på nivåerna på inspelningsenheten när du testar mikrofonen för att se till att insignalen är stark nog.