Hur man skapar anpassad Windows i Revit

Hur man skapar anpassad Windows i Revit


En fullständig och korrekt digital byggnad modell leder ofta till en mer effektiv konstruktion dokument fasen för arkitekter och designers. Ett nytt program, kallat Autodesk Revit, är en integrerad designprogram som tillåter användare att modellera en byggnad i 3D och sedan kompletta konstruktionsritningar med hjälp av olika tekniker. Modellering korrekta dörrar och fönster med Revit är ett effektivt sätt att presentera dessa designidéer i en byggnad. Revit levereras med en underdimensionerad bibliotek av fönstertyper och mönster, så det är viktigt vet hur man skapar anpassade fönster konstruktioner med hjälp av programmet.

Instruktioner

1 Sätt i ett standardfönster i en vägg som redan har modellerats. Gör detta genom att klicka på fliken "Hem" följt av "fönster" -ikonen.

2 Klicka på "Load Familj" ikonen för att få upp den kejserliga biblioteket. Bläddra igenom biblioteket och välj en standardfönster typ. Denna "Family" automatiskt laddas in i projektet när du väl sätter den. Du kan också ladda en familj från en extern källa, såsom en nedladdad familj från en webbplats. Det finns många gratis familjer på nätet (se Resurser).

3 Klicka på väggen där fönstret kommer att gå. Revit kommer automatiskt att placera fönster i väggen.

4 Välj fönstret och klicka på "Redigera familj" -ikonen på fliken "Ändra Windows". Den här fliken visas automatiskt när du väljer fönster i väggen. Ett nytt fönster öppnas när du väljer att redigera familjen.

5 Klicka på "Spara som" och spara denna familj som ett nytt namn så att du inte skriver över den befintliga fönster typ.

6 Klicka på ikonen "Typer" under fliken "Hantera" för att lägga till nya typer och storlekar av fönstret. Detta är en bra idé om du vill använda ett liknande fönster typ, men för många olika storlekar. De specifika fönsterstorlekar kommer att sparas under samma "familj" för att hålla den typ organiserad.

7 Markera ramen och klicka på "Redigera Extrusion" för att ändra karmdjup.

8 Välj "Load in Project" under fliken "Hantera" för att placera den nya fönster i ditt specifika projekt. Detta kommer automatiskt ladda familjen i din webbläsare så att du bara behöver göra detta en gång.

9 Tryck på "Spara" för att spara alla ändringar som du har gjort till familjen. Detta är viktigt om du planerar att använda detta fönster typ i flera projekt.