Hur man installerar en PSP Uppstartsskärmen

Hur man installerar en PSP Uppstartsskärmen


Standarden animation som spelar innan spelet börjar på PSP kan ändras genom att installera en ny startskärmen. Genom att göra detta, kan en spelare vidare personifiera sitt spelsystem, vare sig genom att ha Prince of Persia hugga sin väg över skärmen eller genom blixtsnabb genom en line-up av de mest populära Final Fantasy tecken. Dussintals användar-startskärmar kan hittas på Internet och installeras på PSP genom att följa mycket enkla instruktioner. Detta fungerar bara för PSP med custom firmware installerade.

Instruktioner

1 Sätt din anpassade PSP till datorn med en USB-kabel och förvandla din PSP på. På din PSP gå till "Inställningar> USB-anslutning." En PSP mapp ska visas på skrivbordet eller i "Min dator" representerar PSP minneskortet. På en dator, är detta vanligtvis "E" enhet. Ibland mappen är namngivna, men öppnar det kommer att avslöja PSP mappar.

2 Mata PSP från USB-läge genom att dra ikonen till papperskorgen (på MAC) eller genom att klicka på alternativet "Mata ut" (på en PC) och sedan avsluta USB-läget på PSP. Håll USB-kabeln fäst, eftersom din PSP skickar mer data till datorn i steg fyra.

3 Stäng av PSP genom att hålla in strömbrytaren i fem sekunder. Slå på den igen medan du håller ner R trigger. Detta startar PSP i återställningsläge.

4 Välj alternativet "Advanced" och sedan "Växla USB flash 0." En mapp dyker upp på datorn, på samma sätt som i steg ett, men innehållet är olika.

5 Gå till "VSH> mapp resurs." Det kommer att finnas en hel del filer här. En av dem kallas "gameboot.pmf." Detta är den fil som talar om PSP vad animeringen att spela vid lastning ett spel. Gör en kopia av filen och hålla den som en back up någonstans på datorn, sedan bort den ursprungliga. Om du inte gör en back up och något går fel, har du inget sätt att återställa PSP ursprungliga inställningar.

6 Hitta den anpassade gameboot fil som du vill ladda på PSP och döp om den om det behövs. Filen bör kallas "gameboot.pmf." Sätt den i mappen resurs.

7 Avsluta återställningsläge. Nästa gång ett spel startas, kommer den att spela den anpassade gameboot skärm i stället för den vanliga PSP laddningsskärm.