Flätade band Barrettes Crafts

Flätade band Barrettes Crafts


Barrettes är håraccessoarer som aldrig riktigt går ur stil. Effektiv på att hålla håret tillbaka från en flicka eller kvinna ansikte, barrettes kommer i en mängd olika färger och stilar. För att göra vanligt barrettes speciell, dekorera dem med band i olika typer av flätor och knutar. Denna enkla metod för dekoration kan göra även den enklaste hårspänne till något speciellt.

standard Braid

Ett enkelt sätt att lägga till färg till barrettes är att välja flera olika färger band och fläta ihop dem med hjälp av standard tredelat fläta metoden. Använd många trådar av varje färg i varje bit av flätan att göra fläta tjock, eller använda tjocka band när fläta. Knut båda ändarna av flätor och skär ändarna. Köra en remsa av lim över hårspänne och lägga den färdiga flätan ovanpå. Sätta press på flätan tills limmet torkar.

Det flätade Barrette

Vissa barrettes har två metallbitar på toppen med ett mellanrum mellan dem. För dessa typer av barrettes, är det lätt att fläta två strängar av band eller snöre runt metallstyckena. Fläta runt en hårspänne, placera två trådar av olika färgade band över varandra och skruva de två banden genom ena änden av hårspänne. Fläta bandet över ena sidan och i mitten, och göra samma sak med den andra halvan av bandet. Fortsätt tills bandet har trätts hela vägen genom metall hårspänne.

Flätade Barrettes med pärlor

För att göra flätade barrettes ännu mer speciellt, slips pärlor vid ändarna av remsorna när flätan är klar. Använda extra sträng eller band att knyta på pärlor ger barrettes extra dekoration och personlighet.

Andra dekoration idéer

När en flätad hårspänne är klar, är ett annat alternativ för dekoration att använda fluffigt färger för att dekorera, eller att använda lim för att lägga paljetter, glitter eller vad skulle göra flätade hårspänne personliga och roligt.