Hur man tar bort en Compaq Drivelock

Hur man tar bort en Compaq Drivelock


Compaq Lock funktionen är utformad för att skydda data på en bärbar dator hårddisk genom att tilldela ett lösenord. Detta lösenord skyddar enheten i händelse den bärbara datorn försvinner eller blir stulen, men kan tas bort vid behov. Att veta hur man tar bort eller ändra Drivelock-funktionen kan göra din Compaq mer användbar och säkrare.

Instruktioner

1 Slå på din bärbara dator och ange Drivelock-lösenordet du upprättas när du vände drivskyddsfunktionen på. Du kommer att behöva detta lösenord för att komma åt enheten och stänger av enhetslåset funktionen.

2 Klicka på "Disabled" alternativ i enhetslåset menyn. Detta kommer att stänga av enhetslåset funktionen på Compaq laptop. Ange inte något i lösenordsblocken.

3 Logga in på den bärbara datorn, klicka på "Start" och välj "Stäng". Välj "Omstart" från menyn till effektcykeln din bärbara dator och kontrollera inställningen enhetslåset är avstängd. Om inställningen enhetslåset är avstängd kommer du inte att bli tillfrågad om ett lösenord när datorn startas.