Hur man rengör Uppvärmd Läder Bilstolar

Hur man rengör Uppvärmd Läder Bilstolar


Nya lädersäten är en lyx många bilägare vill skydda. För att hålla lädersäten ser sitt bästa, är korrekt underhåll krävs. Lädersäten kräver rengöring, konditionering och omsorg för att undvika för tidig sprickbildning, rippning och slitage. Uppvärmda lädersäten kräver samma vård som de utan värmare. Uppvärmda lädersäten, men gör det lättare att värma lädret före rengöring. Uppvärmningen är ett viktigt steg som kommer att göra rengöring och konditionering mer effektiv.

Instruktioner

1 Välj ett högkvalitativt läder renare och balsam. Edmunds varumärken såsom Lexol och mors rekommenderar. Dessa kan vara separat eller kombineras till en produkt. Leta efter rengöringsmedel som är fria från petroleumlösningsmedel, silikonoljor och glansmedel för att undvika nedfläckade kläder.

2 Värm lädersäten. Uppvärmningen kommer att orsaka porerna i lädret för att öppna och bättre absorbera den renare och balsam. Värm sätena genom att vrida stolvärme på några minuter eller genom att parkera i ett uppvärmt garage.

3 Förbered lädersäten genom att dammsuga och torka med en ren, fuktig trasa.

4 Applicera rengöringsmedel på en ren, mjuk trasa. Gnid lädersäten med tyg, som rör sig i små cirklar med mild men fast tryck.

5 Clean en panel i taget, och se till att rengöra hela panelen. Undvik att få renare i sömmarna, eftersom det kan vara svårt att ta bort och kan orsaka missfärgning på sömmen.

6 Låt renare att sätta på platser i cirka 15 minuter.

7 Avlägsna överskott renare genom att gnida en ny duk i små cirkelrörelser över lädret. Återigen fokuserar på en panel i taget för att se till att du täcker alla områden.

8 Applicera läder balsam.