Hur att vara bekväm i ett omklädningsrum

Hur att vara bekväm i ett omklädningsrum


Ett omklädningsrum kan ha flera personer i olika åldrar och kroppstyper duscha och byta inför andra människor. Ser detta gör att vissa människor obekväma. Att delta i dessa åtgärder gör att vissa människor obekväma också. Oavsett hur "normal" omklädningsrummet beteende kan vara, kan det lämna människor dreading är i ett. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att bli mer bekväm i ett omklädningsrum. Det kan inte ske över en natt, men med tiden kan du bli mindre stressade i ett omklädningsrum.

Instruktioner

1 Inse att du inte har något de inte har sett förut. Omklädningsrum delas av kön. Om du är en man i ett omklädningsrum med andra män, är chansen ingenting på din kropp är något som andra män inte själva eller har inte sett massor av gånger. Detsamma gäller för en kvinna i en kvinno omklädningsrummet.

2 Skapa ett skåp och plats bort från andra människor. Detta ger dig mer integritet och det finns mindre chans att du kommer att se andra människor om du föredrar att inte.

3 Ändra under en handduk eller en toalett stall. Du kan använda en handduk för att skydda dina privata områden om du ändrar i, eller ut ur, en behå eller en bit av underkläder. Du kan också ändra i en toalett stall för mer avskildhet.

4 Lyssna på musik genom hörlurar. Musik kan koppla dig. Vad bra, kan det överrösta ljud av andra människor i omklädningsrummet, vilket gör dig mer bekväm.

5 Tillbringa upprepas gång i ett omklädningsrum. Kontinuerlig exponering för en situation gör du van, och därmed bekväm med det. Ju mer tid du spenderar i ett omklädningsrum, som i separata resor till omklädningsrummet, desto mer bekväm du kommer att växa.