Gamla västerländska Decorating Ideas för källare

Gamla västerländska Decorating Ideas för källare

Gamla västerländska Decorating Ideas för källare

En gammal Western-tema källaren kan du unna dig ett intresse för hästar, cowboys och laglösa. Din övervåningen livsrum kan dekoreras i en traditionell eller modern stil, men gå ner och det är som om du landat i den rustika 1800-talet.

rummet inredning

Om du köper nya möbler, välja träbitar såsom bänkar, soffbord och gungstolar. Leta efter soffor, fåtöljer och tvåsitssoffor klädda i mocka och skinn. För ett billigare alternativ, återhämta sig eller måla möbler du äger. Täck en soffa med en mockaimitation överdrag. Distress en bokhylla med sandpapper så att det ser grov och äldre. Sätt ett skikt av spraka färg på ett nöjescentrum.

Wall Art

Måla en västerländsk-tema väggmålning som omfattar klippiga bluffar, hästar och tumbleweeds. Om du inte vill att måla, hänga inramade foton av västra landskap. Gammaldags ville affischer är ett annat alternativ. Display krimskrams inklusive hästskor, brännjärn, bleckplåt, spolar av rep, motorhuvar och cowboyhattar.

monterings Tyger

Drapera en hästtäcke eller stråk av säckväv över en soffa i stället för ett kast. Häng en Texas flagga på väggen. Använd gardiner gjorda av tyg som innehåller cowboy hattar, boots och hästar. Tillverka eller köpa stol kuddar och accent kuddar i denim eller röd-rutigt tyg.

Slutgiltiga justeringar

Luta vagnen rullar mot en vägg. Byt armatur med ett strykjärn eller antik ser ljuskrona. Placera blommor eller tusenskönor i stövelformade vaser eller kvartil krukor. Bind bomullsdukar till ryggen på stolar. Lägg till en kruka kaktus. Använd sporrar och sadlar som accenter på tabeller.