Granit Sealer Instruktioner

Granit Sealer Instruktioner


Granit sten är slitstarkt och nästan ogenomtränglig, vilket gör det till ett idealiskt material för tunga områden som gravstenar och bänkskivor. Ingen yta är helt fläckavvisande, dock och slitage med tiden kan skapa skador och missfärgning även till denna tuffa sten. Tillämpa granit sealer kan bidra till att bromsa effekterna av användning och tid, förlänga livslängden för din sten bitar. Applicera tätning så snart som möjligt för att ditt verk, oavsett om du flyttar till ett nytt hem eller har nya räknare installerat.

Instruktioner

1 Torka av granit ytan med en fuktig trasa. Detta kommer att bidra till att ge en jämn, plan yta till vitt förseglaren kan fästa. Låt ytan torka i 24 timmar, eller installera en fläkt för att underlätta torkning och tillåta fläkten att torka ytan i åtta timmar. Sealer kommer inte hålla sig till en våt yta, och vatten kan bo i sprickor i granit upp till en dag.

2 Applicera granit sealer per produktinstruktioner. Vissa produkter kräver att du helt enkelt spraya ytan, medan andra kan behöva du torka sealer på ytan. Följ alla instruktioner noga för att säkerställa korrekt täckning.

3 Låt granit sealer torka per produktinstruktioner; Du kan behöva ta upp till 24 timmar för sealer att torka. När sealer är torr, polera ytan med en frotté badhandduk eller trasa. Arbetet i cirkulära rörelser för att avlägsna eventuella haze kvar av förseglaren och att lägga till en blank yta till granit.