Hur konvertera en MP3 till CDA i Windows

Hur konvertera en MP3 till CDA i Windows


När CD-brännare blev standard fråga på hemdatorer, tänkt många musikälskare skapa egna samlingar. Mekaniskt en enkel uppgift, ibland användare förbryllade av olika musikformat och programvara och deras respektive begränsningar. Populära MP3-filer spela bra på MP3-spelare, datorer och några av de senaste modell cd-spelare och stereo. Men de flesta bilstereo och hem musiksystem inte spela skivor som innehåller icke omvandlad MP3-ljudfiler. Microsoft Windows Vista eller Windows 7 innehåller alla verktyg du behöver för att konvertera en MP3 till en CDA. Ingen extra programvara behövs.

Instruktioner

1 Placera en tom cd-skiva i cd-enheten. Öppna Windows Media Player (WMP) genom att klicka på "Start" -knappen. Klicka på "Alla program" och navigera till Windows Media Player.

2 Klicka på "Burn" -fliken, som ligger nära det övre högra hörnet på WMP skärmen. Titta under fliken "Burn", kommer du att se en smal låda med titeln "Burn List." Dra MP3-filer som du vill bränna på en CD och släppa dem under den smala rutan på området märkt "Dra objekt här för att skapa en bränningslistan."

3 Klicka på den lilla knappen "Burn Options", märkt med en blå markering, som ligger omedelbart under "Sync" -fliken. Se till att "Audio CD" alternativet är valt markeras med en liten blå prick.

4 Klicka på "Start Bränn" knappen som du hittar under fliken "Play", ovanför CD-ikonen. Filerna kommer att börja bränna till CD. När uppgiften är klar kommer WMP mata ut färdiga cd. Märk din CD och behandla den försiktigt.