Kommer Vit Marigold Seed växa?

Kommer Vit Marigold Seed växa?


Ringblommor växa i en mängd olika färger som sträcker sig från vitt och gult till djupt orange och rost. Uppfödare skapar nya hybrider genom att korsa olika sorter och samla frön från korspollinerade blommor.

hybridfrön

Blommor korspollineras mellan två olika sorter producerar frön med drag av båda föräldrarna. En vit ringblomma med enkla blommor korsade med en ljusgul ringblomma med dubbla blommor kan producera frön som växer i krämfärgade, dubbel blommade ringblommor.

Andra generationens frön

Frön som samlats in från ring som växte från hybridfrön är andra generationen, eller F2 frön. DNA i dessa F2 frön har alla egenskaper från de ursprungliga växter hybrid frön skapades från. Varje frö har en annan kombination av de egenskaper.

Växande F2 Frön

Varje frö som tas från ett vitt hybridringblomma har en annan kombination av egenskaper tillhör de växter som används för att skapa de ursprungliga vita hybridfrön. Dessa frön kommer att växa, men resultaten kommer att vara oförutsägbar. Vissa kan vara vit, andra kan vara olika färger, har olika storlek sommaren, eller har olika typer av blommor.