Typer av damer Tröjor

Typer av damer Tröjor


Det finns ett brett utbud av kvinnors toppar på marknaden idag i alla typer av storlekar och stilar för att passa alla smaker. Saker att tänka på när man väljer en skjorta inkluderar tillfälle, årstid, färg och skillnaderna i stilar som ärmlängd och halsen. Ärm längder inkluderar ärmlös, kort ärm, lång ärm och trekvarts ärmar. Några olika necklines inkluderar besättning, skopa och v-ringning. Komfort bör också beaktas. Oavsett tillfälle finns det något för alla.

Tillfällig

Casual toppar bärs för casual tillfällen och bara hänga runt huset. Comfort är vanligtvis det viktigaste att tänka på när man letar efter en tillfällig topp. Dessa typer av toppar är oftast enkla, ofta gjorda av bomull. De kan ha en mängd olika ärmar och necklines, och kan vara fast eller färg eller täckt av mönster eller grafik. T-shirts är en typ av casual skjorta samt tank-tops.

karriär shirts

Karriär shirts kan variera beroende på vilken typ av karriär en kvinna har. Till exempel ett företag kvinna har vanligtvis klassiska klänning skjortor som har en skräddarsydd utseende och är vanligtvis button-down. Karriär shirts för affärskvinna kommer också att ha feminina detaljer såsom veck eller volanger. Karriär tröjor är ofta paras ihop med ett linne och en karriär jacka, och de kommer i en mängd olika färger. Andra typer av karriär tröjor kan innefatta skur skjortor för läkare, sjuksköterskor, tandläkare, tand assistenter och vårdbiträden. Scrub skjortor är vanligtvis v-ringning och har fickor på framsidan där du kan bära små medicinska förnödenheter såsom plåster, masker och handskar.

simma Toppar

Simma toppar kan innehålla en mängd olika stilar såsom bikini toppar, linnen, mid-sprickdalar toppar och rör toppar. Simma toppar kommer i alla storlekar, färger och mönster och är oftast gjorda av material såsom bomull och spandex. Dessa typer av toppar görs för att torka snabbt och har oftast ett foder, och ibland en inbyggd bh för stöd.

Formell

Formell klädsel skjortor, eller dressat skjortor, bärs för speciella tillfällen såsom fester eller datum. De är ett bra komplement till ett par klänning byxor, en prydlig kjol eller ens jeans. Formella skjortor är oftast gjorda av material som siden eller satin. De har lägre necklines och ofta har utsmyckningar som pärlor, paljetter, dekorativa knappar, spetsar, band och volanger. Formella skjortor kommer i en mängd olika färger, mönster och ärm längder. De kan även vara backless eller off-the-axeln.