Hur man gör ett paraply Stativ för en Entryway

Hur man gör ett paraply Stativ för en Entryway


En paraplyställ är en funktionell tillbehör till en farstun, eftersom det tillåter dig att enkelt ta eller lägga undan ett paraply på väg in eller ut på en regnig dag. Placera dina paraplyställ nära dörren för att hindra vatten från att droppa över farstun golv som du promenera i. I stället för att köpa en traditionell paraplyställ, använd din kreativitet för att göra en. Det kommer att ge en eklektisk utseende till ingångsvägen och fungera som en konversation lappar.

Instruktioner

Klo-fots tub paraplyställ

1 Använd en linjal och kompass för att spåra en cirkel på botten av en galvaniserad hink. Göra cirkel 1 till 2 inches mindre i diameter än hinken självt.

2 Rita cirkeln samma diameter du drog i steg 1 på en bit av plywood som är 3/4 tum tjock. Klipp cirkeln ut med en sticksåg.

3 Fäst en klo fot i ett skruvstäd eller klämma på ett arbetsbord. Leta upp järnfästen som sträcker sig från ryggen på fötterna. Om det inte redan har hål, borrhål genom det. Upprepa för två andra fötter.

4 Ordna fötterna liksidigt runt plywood cirkeln. Spåra järnfästen på plywood och göra märken där hålen är. Borra genom varumärkena för varje fot.

5 Placera plywood cirkel på undersidan av galvaniserad hink. Gör markeringar på hinken där du borrade hålen genom att sätta punkt för en penna eller markör genom hålen. Borra igenom markeringarna på skopan.

6 Skjut 2-tums skruvar genom hålen i hinken inifrån och ut. Placera tejp över huvudet på varje skruv för att fästa det tillfälligt.

7 Sätt plywood cirkel på undersidan av skopan, rikta in bultarna för att gå igenom hålen. Linje fötterna upp med kurvor du gjort tidigare, och placera dem över bultarna. Ta bort tejp och skruva på muttrarna. Dra åt med en spärr.

8 Gör en färgtvätt som är en del vit färg till 3 delar polyuretan. Detta skapar en patina effekt för att hjälpa skopan matcha den antika utseendet på klo fötter. Applicera lösningen med en trasa, klappa på den i en fläckig sätt. Låt torka.

Sonotube paraplyställ

1 Åtgärd 24 inches ner sonotube från ena änden med hjälp av ett måttband. Göra märken runt rörets omkrets vid mätningen. Rita en heldragen linje runt utsidan av röret genom att ansluta de märken som du just gjort.

2 Skär sonotube på rad med en mattkniv.

3 Åtgärd 24 inches ner kork rulle från ena änden. Markera mätningen som du gjorde i steg 2 och skär den med en mattkniv.

4 Använd en limpistol för att pressa lim runt botten utanför omkrets sonotube. Roll öppna kork rulle och vira den runt sonotube, driver den på sonotube att limma det till den nedre delen. Fortsätt att pressa mer lim runt utsidan av sonotube, driver kork rulle på det och utjämning det tills de passar perfekt ihop.

5 Sprut kontakt papper med sprayfärg i valfri färg. Låt torka.

6 Skär kontakt papper i två delar: en för att skära dekaler ut och en annan att rada röret med.

7 Trace någon önskad form på pjäsen kontakt papper som avsatts för dekaler. Skär formerna ut. Skala av skydds och hålla formen på stativet, avstånd dem jämnt runt röret. Släta ut dem.

8 Placera den andra bit kontakt papper inuti röret. Mät den för att passa som foder och skära av eventuella överskott. Pressa varmt lim inuti röret och jämna ut kontakt papper ned på det, skapar en sömlös foder inuti.

9 Placera färdiga paraplyställ i farstun. Skjut en plastfabrik fack under botten. Häng paraplyer över kanten av handtaget eller stötta dem inne.