Hur man laddar ner låtar till KOD-100

Hur man laddar ner låtar till KOD-100


Zhuhai Sanjin Industrial Co: s KOD-100 är en mångsidig karaoke maskin som också gör det möjligt att lagra och spela upp digital musik från din egen samling. Även om du kan spela musikfiler från SD-minneskort via KOD-100 många SD-portar, kan du hellre ladda ner musik direkt på karaoke maskinens hårddisk för permanent lagring. Använd KOD-100 USB-kabel för att upprätta den nödvändiga anslutningen mellan enheten och datorn.

Instruktioner

1 Stäng av KOD-100: s effekt om den är på.

2 Sätt i en dators hårddisk i KOD-100 om du inte redan har gjort det eller en inte redan är installerat. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna till hårddiskplatsen på undersidan av KOD-100. Lyft hårddiskfacket lock. Sätt en FAT32-formaterad hårddisk i hårddisk porten. Byt ut hårddiskfacket lock och skruvar.

3 Anslut KOD-100 till datorn. Sätt ena änden av USB-kabeln i USB-porten på baksidan av KOD-100. Sätt i den andra änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn.

4 Slå på KOD-100 och ange USB-läge. Tryck på "Meny" -knappen på fjärrkontrollen. Tryck "5" för att avsluta karaokeläget. Tryck "5" för att välja "Setup". Tryck "OK" för att öppna menyn "Setup". Använd uppåt- eller nedåtpilen för att navigera till "3 USB-läge." Använd höger eller vänster piltangenter för att ställa in USB-läget på "On."

5 Vänta tills datorn att känna igen KOD-100 som en ansluten enhet. Den KOD-100 hårddisk kommer att visas som en enhetsikon på skrivbordet eller i filhanteraren, såsom Finder eller Windows Explorer.

6 Öppna mappen fil som innehåller de låtar du vill ladda ned till KOD-100.

7 Dra och släpp de låtar du vill ladda ned till KOD-100 på karaoke maskin hårddiskens enhetsikonen. Om du gör det samtidigt exemplar och hämtar låtar har laddats in i KOD-100.

8 säkert bort KOD-100 från datorn. Högerklicka på KOD-100 hårddiskens enhetsikonen och välj "Mata" eller "Säker borttagning Device" från rullgardinsmenyn. Koppla bort USB-kabeln från datorn och KOD-100. Nu kan du spela nedladdade låtar på din KOD-100.