Spela sand säkerhet

Spela sand säkerhet


Många barn gillar att spela i sandlådor. Sandlådor ge en renare lekplats än smuts och sand är lättare att plocka upp och flytta från en plats till en annan. Tyvärr, barn är inte de enda som gillar sand. Djur älskar också att underlätta för sand. Säkerhetsåtgärder måste vidtas för att säkerställa att sanden hålls sanerad för barns användning.

överväganden

Det finns faror med att ha en sandlåda. Även en renaste låda presenterar fara för barn intag av sand eller sand komma in öron, näsa och mun. Fundera på om din trädgård eller lekplats bidrar till att ha en sandlåda. Använd inte en sandlåda i ett område med mycket vind. Placera sandlådor från lekredskap såsom gungor och rutschkanor.

förordningar

Många stater, län och städer har sandlåda regler för sandlådor som finns i offentliga och dagvård lekplatser. North Dakota Barnomsorg Resource & Remiss har regler för sandlådor som omfattar en rad olika säkerhetsfrågor. Förordningar fokuserar på frågor som placering av lådan, den typ av sand, beläggningar, avloppssystem, inspektion och utbyte. Dessa föreskrifter bidra till att göra sandlådor säker för barn i alla åldrar.

praxis

Mycket kan göras för att öva sand säkerhet hemma. Den viktigaste regeln om sandlåda säkerhet är att hålla ett lock på lådan när den inte används. Detta håller djur ur sanden. Djur lockas till sand och kommer ofta kissa och bajsa i sanden som kan vara farliga för barn som leker i sanden. Inspektera sand för föroreningar före varje användning. Använd endast play-grade sand för barns sandlådor; andra sand kan innehålla kemikalier eller andra material som kan skada barn vid förtäring. Sand bör vara helt bytas ut om föroreningar kommer in i sandlådan.

fördelar

Det finns många fördelar med att öva sand säkerhet. Barn är mindre benägna att svälja skadliga bakterier eller kemikalier när säkerhetspraxis följs. Detta gör det möjligt för föräldrar och vårdgivare sinnesfrid. Sanden kommer att pågå längre om försiktighet iakttas för att undvika föroreningar och hålla sandlådan fri från vatten. Alla dessa lägga till upp till en bättre spelupplevelse för barn som leker i sandlådan.

Varning

Om dessa säkerhetsrutinerna inte följs, kan sandlådor utgör en allvarlig hälsorisk för barn. Om du inte känner att du har möjlighet att följa alla säkerhetsrekommendationer om att äga och underhålla en sandlåda, inte använda en.