Hur man gör en föräldrarådgivning för musik skivomslag

Hur man gör en föräldrarådgivning för musik skivomslag


Råd till föräldrar är avsedda att göra konsumenterna medvetna om explicit innehåll på musikalbum. Denna etikett måste sticka ut från skivomslaget för enkel visuell tillgång. Etiketten är lätt att skapa på en hemdator med enkla bildbehandlingsprogram som Paint som kan hittas på de flesta datorer.

Instruktioner

1 Öppna ett dokument 600 av 800 pixlar stora i Paint. Justera storleken på dokumentet i Paint genom att klicka på "Re-storlek" -knappen. Se till att storleksförhållandena är i pixlar, inte procentsatser. Avmarkera "Behåll storleksförhållandet" -knappen så att du kan justera pixelstorleken manuellt.

2 Klicka på "Fyll med färg" knappen som ser ut som en hink med röd färg. Fyll bakgrunden med en mellangrå.

3 Klicka på rektangeln form i "Shapes" låda som kan hittas i mitten av den övre verktygsfältet. Rita en rektangel ca 500 av 300 pixlar bred. Detta kommer att lämna en tunn grå ram runt varje sida av rektangeln. Klicka på "Fyll med färg" -knappen och ändra färg till vit.

4 Upprepa steg 3 och fyll färg till svart. manuellt justera gränser rektangeln genom att dra ett hörn så en tunn vit kant kvar mellan de grå och svarta områden. Detta kommer att lämna en svart låda med en gräns av vit och grå.

5 Klicka på "Lägg till text" verktyg. Den här knappen är i form av en kapital A och ligger bredvid "Fyllningsfärg" -knappen. Ändra teckenfärg till vit. Skriv ordet "PARENTAL" med versaler. Justera teckensnittet till Arial, fet, teckenstorlek 80 punkter. Lägga avståndet mellan bokstäverna om nödvändigt för att passa längden på grafiken.

6 Klicka bort från textrutan i ett tomt område i bilden. Klicka på "Lägg till text" verktyg. Skriv "rådgivande" med versaler under ordet "PARENTAL" i tecken Arial, fet storlek 80 poäng, vit färg teckensnitt. Lägg till mellanslag mellan bokstäverna vid behov för att passa längden på bilden.

7 Klicka bort från textrutan i ett tomt område i bilden. Klicka på "Lägg till text" verktyg. Skriv "explicit innehåll" med versaler under ordet rådgivande "i tecken Arial, fet storlek 60 poäng, vit färg teckensnitt. Lägg till mellanslag mellan bokstäverna vid behov för att passa längden på bilden.

8 Spara bilden som en .jpg och överföra den till din skivomslaget. Placera rådgivande etikett i det nedre högra hörnet av locket.