Hur får man en bra metal gitarr med Florida Slayer

Hur får man en bra metal gitarr med Florida Slayer


Fruity Loops, eller "FL Studio" är en digital audio arbetsstation. Slayer är en gitarr simulering plugin som kommer med Fruity Loops. Den förkortade namnet ofta förväxlas för "Florida." Detta är misstag är så vanligt att om du skriver "Florida Studio Slayer," Google ger resultat FL Studio Slayer. Insticksprogrammet låter dig sekvens gitarr delar med hjälp av en steg-sequencer och prover, som du skulle sekvensera en trumma spår. Detta är en praktisk metod för registrering av platshållare gitarr idéer tills du kan spela en verklig gitarr. För en realistisk gitarrljud är några smärre justeringar till parameter kontroller som krävs.

Instruktioner

1 Klicka på "Visa" och välj "Play List". Detta öppnar en tom gränssnitt på skärmen, varifrån du lägga till och ordna dina verktyg och plugins.

2 Klicka på "Library" fliken till vänster på skärmen och välj "VSTi", som står för Virtual Studio Technology instrument. Från undermenyn, välj "Slayer". Detta öppnar ett nytt gränssnitt i en mindre låda. Dra rutan till en del av skärmen där du kan komma åt den lätt, men där det inte skymmer din syn på andra gränssnitt, såsom mixer.

3 Skriv önskad tempo i tempot rutan längst upp på skärmen. Standardtempot är 120 slag per minut, eller bpm. Öka tempot genom att öka denna siffra.

4 Klicka på Slayer sequencer piano grafik. Detta öppnar upp en pianorulle gränssnitt. Knapparna på den vertikala axeln representerar tonhöjd och den horisontella axeln representerar tid i slag och åtgärder.

5 Klicka på den tomma delen av pianorullen att rita en anteckning. Till exempel, om du klickar ovanför den andra bar linje på mitten-C anmärkning, du rita en mitt C på första slaget i den andra bar. Rita en kort melodi med hjälp av denna teknik så att du kan justera ljudet.

6 Klicka på gitarr grafik för att komma åt gitarrkontroller gränssnitt.

7 Justera "Damp" ringa på gitarr grafik till fullo. Detta efterliknar effekten av en palm-mute, en teknik som gitarr spelare använda för att begränsa vibrationen hos strängarna. Detta skapar en tät och kontrollerad strumming ljud.

8 Vrid "Vel" ringa på gitarr upp till full. Detta står för "Velocity" och styr hur hårt sedlarna strummed på den virtuella gitarr.

9 Klicka tillbaka på pianorullen. Under sekvenser sektionen är en rad av spikar, detta visar den individuella volymen av varje not. Emulera teknik verklig gitarrist skapar en mer realistiskt ljud. Ingen gitarrist skulle spela varenda ton i samma volym och hastighet, kan bara en dator göra det. Justera spikar så att de är på olika nivåer för att ge melodin en mänsklig känsla. Med hastigheten på full, är intensiteten av den fuktiga ökade när minska spetsen.