Hur man klär sig för Polo

Hur man klär sig för Polo


Polo matcher hålls vanligtvis under varmt väder, så anser både komfort och stil när man väljer en outfit. För casual åskådare och rutinerade polo aficionados, dra ihop ett lämpligt ensemble som kommer att hålla dig både bekväm och dapper är en kick. Några enkla bitar bärs med suave nåd är allt du behöver. Ta en blick på historien om polo, till sin nuvarande popularitet, och dess skildring i TV och film får några användbara idéer om hur man klär sig.

Instruktioner

1 Par en kavaj och slips för ett traditionellt utseende. Män kan oftast komma undan med att bära något som de skulle också ha en företags trädgårdsfest eller utomhus sommarbröllop. Du kan inte gå fel med en linne kavaj, chinos, en slips och en robust par skor. Vissa kläder designers som gör kläder perfekt för en eftermiddag observera polo inkluderar J. Crew och, naturligtvis, Ralph Lauren. För mer avslappnade händelser är en kortärmad pikétröja med chinos en bra satsning.

2 Breeze genom folkmassan som social fjäril du befinner dig i en graciös men avslappnad sundress. Tänk Vanderbilt. Tänk Jackie Onassis. Tänk "Pretty Woman". Hoppa över strumpor om kungligheter deltar, men ta hänsyn till en slip. Undvik kjolar som visar mer ben än hästarna. Och om du befinner dig verkligen låst på en ensemble beslut, bara fråga dig själv "Vad skulle Carrie Bradshaw bär?" Accessorize med en sträng av pärlor eller en stripig halsduk. Välj skor med en bredare klack - i motsats till en stilett - så att du inte ständigt drar hälarna ur gräset. Lägg den sista kontakt med en brätten hatt och ett par av rättvisa-färgade handskar.

3 Tryck baser med ditt evenemang värd att se om klänningen är mer avslappnade eller mer traditionella. Polo har genomgått en renässans av slag sedan slutet av 1990-talet. Det finns gott om utrymme om kläder, men i allmänhet du kommer att vilja dina bästa country club gängor på. Njuta av vad du väljer att bära.