Dop Presenter för Goddaughters

Dop Presenter för Goddaughters


Uppmanas att vara en fadder är en speciell ära. När man tänker på den perfekta presenten för Dop dag, försöka tänka på något sentimental och något som din goddaughter kommer att vårda när hon blir äldre. De bästa gåvor är de som är meningsfulla och kommer från hjärtat så kom ihåg att sätta en tanke i vad du väljer.

Smycke

Tro inte att det är för tidigt att köpa smycken för den nya damen i ditt liv. Att köpa en speciell smycke, som en graverad charm, kommer ett kors halsband eller armband vara något hon kommer att uppskatta när hon är äldre. Det kommer att bli meningsfullt för henne eftersom det kommer att bli en gåva på denna betydelsefulla dag och varje gång hon bär det, det påminner henne om obligationen ni kommer alltid dela och hur mycket hon är älskad.

Investering

Om du vill ge gåvan av pengar till ditt goddaughter som ett sätt att investera i sin framtid, det finns andra alternativ förutom kontanter. Du kan köpa en besparing obligation som kommer att samla månatliga intresse för många år framöver. Det kan vara något du fortsätter att ge genom åren. Du kan också kolla med föräldrarna först och kanske öppna en CD med lite pengar det.

Personal Touch

Om du vill köpa något med en personlig touch, det finns så många alternativ att välja mellan. Ett glas graverad ram kommer att vara något din goddaughter föräldrar kan uppskatta och kommer att komma till god användning omedelbart. En musikalisk snögloben med en graverad meddelande kan vara en gåva som kan hjälpa till att sätta din goddaughter att sova och kan vara början på en samling. En annan idé att överväga är en graverad plakett som kan hänga i sitt rum.

Religiös

Eftersom detta är en religiös dag, överväga att köpa något som kommer att fira det. Kanske du vill köpa en speciell radband som din goddaughter alltid kommer att ha. Du kan också välja ett kors som är en charm eller en större som kan placeras i hennes sovrum. Slutligen, kan du överväga att köpa en bibel och lämnar ett omtänksamt meddelande i det.

Sentimental och söt

Ta fram din mjukare sida och inre poet genom att skriva din goddaughter ett meningsfullt budskap. Brevet eller dikt kan fungera som ett löfte till henne. Skriv in det alla sätt du tänker på att stödja och älska henne genom åren. Inkludera din önskan om vilken typ av liv du vill att hon ska ha. Det kommer att bli något hon kommer alltid att hålla och det kommer att låta henne veta hur sakkunniga och lycklig hon är till dig. Hon kommer också att inse varför hennes föräldrar valde du att ha denna viktiga roll i hennes liv.