Vad kan man göra för en Fuchsia växt som tappar blad

Vad kan man göra för en Fuchsia växt som tappar blad


Fuchsia växter är vackra blommande buskar som kommer i färger från rosa-lila till vitt. Fuchsior vanligtvis planteras som hänger krukväxter, men de är populära som trädgård buskar samt. Fuchsior framgångsrikt odlas med en minimal mängd vård; men om din fuchsia växt tappar blad, kan du behöva ge det lite särskild uppmärksamhet.

Vattning

Om fuchsia växt tappar blad, kan du vara övervattning det. Även fuchsior inte gillar att vara alltför torr, och du bör vatten dagligen, är det möjligt att vattna för mycket. Se till att anläggningen är i väldränerad jord. Om det är i en kruka, använder en torv / jordblandning i en kruka med många dräneringshål i botten. Fuchsior gillar också hög luftfuktighet.

sol

De flesta fuchsior gillar inte direkt solljus eller hög värme. Om fuchsia tappar blad, prova att flytta den till en annan plats i din trädgård eller uteplats. Fuchsior som ljus nyans, till exempel, ljuset på norra sidan av ett hus.

Mat

Ibland kan en brist på rätt näringsämnen kan orsaka fuchsior att släppa blad. Regelbundna gödselmedel eller växtnäring spikar avhjälpa en dåligt matad fuchsia. Mata anläggningen genom dess regelbundna växtsäsongen - april till September - sedan sluta att förbereda anläggningen för vintern.

skadedjur

Bladen släppa kan vara från vinstockar vivlar. Vine vivlar är vitaktig larver som livnär sig på rötter, stjälkar och blad av många växter. Detta orsakar växterna att vissna och dö. Den traditionella behandlingen har varit att blanda i gamma HCH damm i det översta lagret av "jorden, och en ny behandling innebär en nematod som kallas" Nemesis ", som åtnjuter äta vivlar.

Underhåll

Förutom noggrann uppmärksamhet på vattning, utfodring och lätta krav, vara noga med att städa upp tappade blad från runt fuchsia. Bladen kan orsaka formar eller andra skadedjur för att utveckla och kan också påverka de vattennivåer och nutrition av växten.