Sexy Party Idéer för vuxna

Sexy Party Idéer för vuxna


Party roligt och spel är inte bara en barnlek. Parter som tillgodoser specifikt till vuxna finns möjligheter att varva ner och släppa loss genom rolig konversation, mat och aktiviteter. Parter med sexiga vuxna teman är särskilt intressant eftersom de erbjuder en chans att vara lekfull med nära och kära. Sexiga parter behöver inte vara over-the-top för att bli framgångsrik; istället, hantverk en sammankomst som är flörtig och kreativt för att säkerställa komfort och roligt för alla gäster.

Vuxen Sleep

Sleepover parter är roligt för vuxna som de är för barn. Bjud in dina vuxna vänner över för en retro övernattning part som återupplever några av klass verksamheten i din tonåren. För en extra sexig twist, instruera gäster att delta i deras sexigaste nattkläder. Lägga flera madrasser på golvet i vardagsrummet för att tjäna som festområdet. Servera slummer part munchies som popcorn, chips, godis och pizza. Underhålla gästerna hela natten med vuxna versioner av gemensamt pyjamasparty spel som snurra flaskan, där en gäst snurrar en tom flaska på golvet och måste kyssa vem flaskan pekar på. Vuxen versioner av sanningen eller vågar kan också få en sexig twist i en vuxen version av det klassiska spelet. Avsluta kvällen med ett maraton av barnförbjuden film.

Maskerad

Sätt en sexig twist på en Halloween-fest genom att vara värd en sexig kostym parti för vuxna. På festinbjudningar, ge varje gäst med en neutral kostym som lärare, läkare eller superhjälten och utmana dem att skapa en sexig kostym av sin karaktär. Under festen, vända en hall till en catwalk som gäster stoltsera och göra sitt bästa för att visa varför deras kostym är den bästa och sexigaste av dem alla. Välj en vinnare baserat på de starkaste applåd från andra parti gäster och tilldela en sexig kostym pris som en pjäs piska. Servera mörka, överseende mat som rött vin, spetsade punsch och chokladöverdragna jordgubbar.

Body Art Party

En kroppsutsmyckning parti för vuxna är ett sätt att kombinera sexighet och artisteri. Prata med lokala tatuerare och konsthögskolor om att anställa en kropp artist att erbjuda behandlingar för att festa gäster. Överväga tillfälliga tatueringar, henna, lim strass konst eller kroppsmålning. För en extra twist, lägga ut en stor rulle slaktbänken papper och bjuda nymålade gäster att lämna en kropp tryck med sin signatur. När det är torrt, dela upp väggmålning bland gästerna eller rama in en stor del som konst i ditt hem. Bär konsttema i mat och dryck genom att servera färgstarka blå eller röda cocktails och en mängd kreativa plockmat som gurka smörgåsar, glödande kycklingvingar och miniatyr röd sammet muffins.