De vanligaste arbetar hemma problem

De vanligaste arbetar hemma problem


Arbetar hemma kan vara en välsignelse för personer med rörelsehinder, föräldrar som inte har råd barnomsorg, människor som bor i avlägsna platser, och personer som har just fått nog av kontorspolitik. Det kan dock ha sina svårigheter också. Arbeta hemma kräver en hel del fokus och självdisciplin, eftersom vistas på rätt spår är upp till dig ensam.

Distraktion

Internet har gjort miljontals människor att börja arbeta hemma, samtidigt som presenterar en nästan obegränsad tillgång till distraktioner för att hindra arbetet från att bli klar. Det tar en hel del självdisciplin att förbli fokuserad på jobbet när sociala webbplatser och andra online frestelser är bara ett klick bort. Dessutom har barn, husdjur, vänner, från dörr till dörr försäljare, och bullriga grannar inte nödvändigtvis förstår att du är på jobbet. Människor som aldrig skulle drömma om att avbryta dig på ett kontor kommer ofta av när de vet att du är hemma. Alla dessa externa distraktioner kan kombinera med ett internt odisciplinerade sinne för att skapa en situation där produktivt arbete blir mycket svårt.

Ensamhet

Dag efter dag ensam i ett hus eller ett hemmakontor är inte bidrar till lycka för vissa människor. Individer uppvisar olika nivåer av samvaro, och de på mer sällskaplig änden av skalan kan finna sig känna isolerade när de arbetar hemifrån. Online-forum kan bidra till att lindra detta problem, men kan också bli en distraktion från arbetet. Ta en paus i mitten av dagen för att äta lunch med en vän, gå en promenad och se människor och ringa vänner och familj på en regelbunden basis kan hjälpa.

otillräckliga inkomster

Ingen garanti finns att arbeta hemifrån kommer att vara lönsamt för alla som försöker det. Världen är full av "bli rik hemma" system, av vilka många är osunt och av vilka några är rent olagligt. Om du är intresserad av att arbeta hemifrån, vara säker på att denna metod för att göra en levande kommer att ge tillräckliga inkomster innan du avslutar ditt riktiga jobb. Stanna hemma för att arbeta men sjunker allt djupare i skuld är inte ett recept för sinnesro eller för att lyckas. Det mest praktiska vägen hem anställning är att göra det på deltid medan du håller ett annat jobb tills du är säker på att det är ett lönsamt val.