Hur man bygger en Workbench Pall

Hur man bygger en Workbench Pall


Inget slår en arbetsbänk, förutom att ha en arbetsbänk du gjort från början. Denna gröna arbetsbänk verkar döda två metafor flugor i en smäll. Det återanvänder träpallar last och skapar en ny arbetsyta. Denna pärla av ett projekt är relativt enkel och lätt som de flesta av byggandet har redan genomförts för dig. Med tillägg av fyra ben och några stärkande, du är på god väg att njuta av en ny arbetsbänk.

Instruktioner

1 isär pallarna med hjälp av en kofot för att separera stag kvarter från plankorna.

2 Med hjälp av en spik avdragare, ta bort alla inbäddade spikar i plankorna och stödstag.

3 Bekanta dig med schemat med uppgifter om olika mätningar för tabellen. Notera mätningarna är i millimeter. En millimeter är lika 0.0393700787 inches.

4 Mät åtta plankor och markera dem på 36 1/2 inches. Använd en handsåg eller Sawzall att skära dem till rätt storlek. Dessa kommer att vara benen.

5 med hjälp av en stödstag (eller block) som en 90 graders vinkel pivot, skruva två ben plankor tillsammans på en gång. Använd 1/4-tums träskruv och handborr.

6 Mät fyra plankor och markera dem på 18 1/2 inches. Använd en handsåg eller Sawzall att skära dem till rätt storlek. Två av dessa plankor kommer att användas som stöd för benen och de andra två kommer att användas för de korta sidor av bordet.

7 Mät två plankor och markera dem på 47 inches. Använd en handsåg eller Sawzall att skära dem till rätt storlek. Dessa kommer att användas för den långa sidan av bordet.

8 Åtgärd nio plankor och markera dem på 21 inches. Använd en handsåg eller Sawzall att skära dem till rätt storlek. Dessa kommer alla att användas för arbetsbänken ytan eller bordsskiva.

9 Skruv två 18 halv-tums plankor till de två 47-tums plankor. Detta är den grundläggande ramen i bordsskivan.

10 Placera nio plankor vertikalt på ramen. (Se bild i steg 3).

11 Skruva plankorna på ramen, placera en skruv i vardera änden.

12 Vänd bordsskivan och placera varje 90-graders vinkel ben gemensamt i ett respektive hörn. Använda träskruv och en handborr, skruva benen på ramen.

13 Skruv två plankor (klipp under steg 6) mellan två motsvarande ben, stärkande arbetsbänken och ger större stabilitet.