Hur man installerar ett badrum utlopp utan en vindsvåning

Hur man installerar ett badrum utlopp utan en vindsvåning


Badrum ventilationsfläktar är viktiga eftersom de drar lukt och fukt i badrummet. Badrums lukter är obehagliga, men fukt kan leda till mögel och mjöldagg att växa. Ett badrum fläkt ofta ventilerad med kanaler som löper genom vinden. Om ditt hem inte har en vind, behöver du ett annat sätt att ventilera luften utanför. Ett sätt att göra detta är att installera en ventilationsfläkt i väggen.

Instruktioner

1 Välj läget för fläkten. Placera den mellan två väggreglar och minst 7 fot från golvet. Hitta reglarna med en regeldetektor.

2 Slå av strömmen till toaletten vid huvud elektriska fält tills du kan se till att det inte finns några trådar där du installerar fläkten.

3 Skär ett litet hål i gips med en gipsvägg såg så du kan kontrollera för kabeldragning. Spara bit drywall du klippa ut, eller försöka göra en rak, även skära i fall du behöver för att placera fläkten på en annan plats och måste lappa väggen.

4 Placera mallen för fläkten på väggen och spåra det. Om fläkt kit innehåller inte en mall, använd fläkthuset som mall.

5 Skär igenom gips, efter linjerna i mallen. Gör detta med en Gips såg eller en sticksåg. Om du använder sticksåg, borra ett litet hål längs innerkanten av linjen för att ge en startpunkt.

6 Borra hål genom den yttre väggen till utsidan, efter de linjer av fläkthuset. Om huset är fyrkantig, borra ett hål i varje hörn; om det är runda, behandla det som en klocka och borra hål klockan 12, klockan tre, klockan sex och klockan nio.

7 Gå ut med mall eller fläkthuset. Placera den mot väggen, med hjälp av styrhålen som en guide, och spåra konturerna på väggen.

8 Skär genom den yttre väggen med en fram och återgående såg, efter de linjer du ritade och använder en av de pilothål som en startpunkt.

9 Kör en elkabel mellan huvud elektriska fält och fläkten.

10 Gå tillbaka in och installera fläkten i väggen, fästa den med de medföljande skruvarna och hårdvara.

11 Anslut fläkten till elkabeln. Följ tillverkarens anvisningar, men detta i allmänhet ansluts den svarta kabeln från kabeln till den svarta kabeln från fläkten, vit tråd till vit tråd, och grön tråd till grön tråd med plastanslutningslock.

12 Gå tillbaka utanför och skruva väggkåpan på väggen. Om det finns ett mellanrum mellan väggen och väggkåpan, bifoga en gummipackning på insidan av väggen lock med tydlig silikonlim. Köra en tjock sträng av silikonlim runt kanterna på väggkåpan.

13 tillbaka till badrummet och installera sprayskumisolering runt fläkten innanför väggar.

14 Installera ventilationskåpan på fläkten.

15 Hyra en elektriker för att ansluta fläkten till ditt hem elektriska fält. Kommuner kräver ofta att en Certified Professional komplett detta arbete.