Saker att skriva på ett födelsedagkort för tonåringar

Saker att skriva på ett födelsedagkort för tonåringar

Saker att skriva på ett födelsedagkort för tonåringar

Många tonåringar tycker behandlas med mognad och jämlikhet. Ge dem födelsedagskort som är upplyftande och återspeglar deras personligheter. Tänk på tonåring favoritförfattare, favorithobby, ett minne från sitt förflutna eller sin tro. Använd dina kunskaper om tonåring att skapa ett födelsedagskort som hon kommer att vilja hålla i åratal. Hon kommer att känna sig uppmuntrade och varmt omhändertagna.

dikter

Skriv din egen dikt eller hitta en på webbplatser som Imag-e-nation Online eller speciell födelsedag Dikter Online. Dikter för tonåringar kan vara dum, allvarlig eller en kombination av båda. Överväga att skriva en dikt som ger ledtrådar till gåvan som motsvarar kortet eller en dikt som tar upp en rolig anekdot om tonåringens liv. Håll dikt upplyftande och lättsam. Dikter skrivna i födelsedagskort bör inte vara pinsamt eller ledsen.

citat

Köp en tomt födelsedagskort. Detta gör att du kan skriva ett födelsedagskort citat från tonåring favorit författare eller någon tonåring kan beundra. Ta hänsyn till en av tonåringens hobbies. Om tonåring åtnjuter spela ett musikinstrument, målning, simning, trädgårdsarbete eller fotografi, kan du hitta ett citat från någon i en av dessa områden och inkludera den i födelsedagskort. Till exempel för en tonåring som älskar fotografi, kan du citera Dorothea Lange som säger, "fotografi tar ett ögonblick för sent, förändra liv genom att hålla den stilla."

skrifterna

Kristna tonåringar kan njuta av att ta emot födelsedagskort som har scriptureverses skrivna inne i dem. Överväga skrift verser som är upplyftande, uppmuntrande och inspirerande. Bibelverser som erbjuder komfort, hopp, mod, vägledning och skydd i tider av fara är också kraftfulla verser som ska ingå i ett födelsedagskort. Tillsammans med kortet, ge en gåva av en bön tidskrift, en daglig hängiven för tonåringar eller en personlig bibeln.

minnen

Minnen är viktiga för tonåringar. Skriv om en specifik händelse i tonåringens förflutna, såsom en familj händelse eller en semester med familjen när hon var barn. Innehålla uppgifter om den minnesvärda händelse, såsom vad tonåring var klädd vid den tiden medlemmar vad familjen var där, hur vädret var och vilken ålder tonåring var vid den tidpunkten för händelsen. Inkludera ett fotografi av detta minne om möjligt, antingen inuti kortet eller lindade separat som en gåva.