Hur Sand en målade golv

Hur Sand en målade golv


Slipning målade golv är nödvändigt att måla eller Refinish trägolv. Denna uppgift kommer att kräva en bandslip och kant slipmaskin, som kan hyras på många järnaffärer med uthyrning. Djupet av slipning beror på träets ådring, hur många lager av färg har använts, och om du kommer att reparationslackering golven med en fläck eller helt enkelt ommålning.

Instruktioner

En lätt slipa golvytan med cirka 80-slippapper. Detta kommer att skapa en grövre, mer slipytan för att färgen ska fästa. Du behöver inte ta bort den gamla färgen om du kommer att ommålning golvet; du behöver bara skrapa på ytan av färgen. Om färgen chipping, sprickbildning eller ojämn, kan du behöva sand golvet ytterligare för att avlägsna all gammal färg med hjälp av en kommersiell kvalitet golvslip.

2 Svep hela golvytan med en kvast, försiktigt ta bort allt damm och träpartiklar.

3 Rengör golvet med en mopp med vatten och en ljust golv renare att ytterligare rengöra golv av allt damm och smuts innan ommålning.

1 Hyra eller köpa ett golv slipmaskin, kant sander och varierande slippapper från en järnaffär.

2 Applicera eller bifoga 60-slippapper i golvet Sander. På ett golv slipmaskin sandpapper är i allmänhet fäst till cirkulära Velcro skivor som snurrar eller anslutna till en roterande bälte på undersidan av golvslipmaskin.

3 Koppla in golvslipmaskin och flytta bandslipmaskin med en 20-graders vinkel i förhållande till trä planka riktningen. För att ta bort djupare lager av ytan trä eller färg, är det mer effektivt att slipa golv mot strömmen i stället för att slipa golv i den riktning som trä plankor läggs. Upprepa denna process tills färg tas bort.

4 Stäng av golvslip. Ta bort 60-slippapper och installera en finare 80-slippapper på golvet Sander. Slå på golvet slipmaskin och flytta slipmaskinen i riktningen av träfibrerna för att skapa en färdig och jämn slipning som slipas för färgning och en skyddande beläggning. Golvslipmaskin kommer inte att kunna sand vid kanterna av rummet. Därför måste du använda en kant sander att försiktigt ta bort färgen och sand vid kanterna av rummet.

5 Fäst 60-grit sandpapper till kanten sander och slå på slipmaskinen. Placera slipmaskinen på kanten av rummet där det fortfarande färg tas bort. Flytta slipmaskinen i små cirklar längs kanten av rummet. Ta bort den målade ytan. Efter färgen bort, ändra sandpapper i kanten sander till en finare slippapper och upprepa processen. Sopa hela golvytan med kvast, försiktigt ta bort allt damm och träpartiklar. Detta kommer att förbereda ditt golv för färgning och en skyddande beläggning.