Hur man gör Hoop hattar på en Tajima brodermaskin

Hur man gör Hoop hattar på en Tajima brodermaskin


De Tajima brodermaskiner har utmärkta bågen hatt broderi kapacitet med användarvänliga uppsättning upp och design överföring. Dessa maskiner har också många viktiga säkerhetsfunktioner såsom automatisk trådspänningsregulatorer, trasiga gäng larm och automatisk avstängning sensorer om något kommer för nära nålar under drift. Dessa funktioner bidra till att göra brodera hoop hattar snabbt och enkelt. Broderier kan överföras till maskinen med en USB-enhet, till exempel ett hopp enhet eller via en nätverkskabel till en persondator.

Instruktioner

1 Se till att maskinen är inställd och gängade ordentligt med de nödvändiga trådfärger för den valda broderiet. Se bruksanvisningen för inrättats och gäng instruktioner.

2 Mata in broderiet i Tajima genom att sätta ett hopp enhet i USB-enhet eller ansluta datorn till maskinen via en nätverkskabel. Skapa och spara din design i Tajima mjukvaruprogram före överföring till brodyrmaskinen.

3 Haka upp pantograf fästsystemet över sömnadsarmen avsedd för bågen hatt broderi. Kläm den tomma hatten i pantograf fästsystem med brädden uppåt och hatten täcker sy armen. Om det inte finns ett brätte, radas upp och centrum på framsidan av hatten över toppen av sömnadsarmen och klämma på plats med pantograf fästklämman.

4 Tryck på spårknappen på Tajima. Maskinen kommer att spåra parametrarna för designen på hatten för att säkerställa rätt inriktning. Shift hatten som behövs om spårningsprocessen avslöjar en förskjutning.

5 Tryck på startknappen för att starta broderprocessen. Åter trä maskinen om tråden går genom att följa gäng instruktion i bruksanvisningen. Var beredd på att trycka på larmavstängningsknappen om maskinen inte fungerar.