Utanför hinderbana Idéer

Utanför hinderbana Idéer


Inrätta en hinderbana utanför är ett enkelt sätt att ge dina barn med rolig övning. Du kan skapa en hinderbana även med saker som ligger runt huset - som hinder gjorda av högar av uppstoppade djur - eller köpa utrustning från en butik. Hursomhelst, kommer du vill vara säker på att uppmuntra en mängd olika rörelser, såsom krypa, hoppa, balansera och kör.

balanserings Hinder

Balans balkar är en rolig del av någon hinderbana. Balans balkar är lätt att göra med några staplade tegelstenar och en lång bräda. För yngre barn, hålla balansen strålen relativt låg, naturligtvis - och se till att testa strålen för stabilitet innan låta barnen springa över och runt den.

Hoppning och genomsökning hinder

Utanför hinderbana Idéer


Hinder som tvingar barn att hoppa runt är en populär del av hinderbanor. För mer permanenta hinderbanor, få ett par av gamla däck och placera dem i ett sicksackmönster för barnen att hoppa i. För en hinderbana som du bara kommer att ställa upp för en liten stund, kan detta göras med hula hoops också. Om det finns en stenlagd yta, kan du dra hopscotch rutor för att fungera som en del av hinderbanan också.

Vävning och styr Hinder

Du kan använda trafikkoner eller pinnar för att skapa en rad hinder som barn måste sicksack runt. Det är OK att låta dem springa runt trafikkoner, men du kan lägga till en extra utmaning genom att låta dem åka en trehjuling eller en skoter runt hinder eller låta springa eller gå baklänges.

vatten~~POS=TRUNC Hinder

Särskilt på en varm dag, kanske en vatten hinder bildar piece de motstånd av din hinderbana. Du kan göra en slip-och-skjut om du har en kulle, eller inrätta en sprinkler i slutet som en kurs final. Du kan också ställa in en plaskdamm för barn att köra igenom.