Hur man bygger en dubbel ugn Skåp

Hur man bygger en dubbel ugn Skåp


Du kan bygga din egen dubbel ugn skåp, men gör dina läxor först. Du kan installera dubbla ugnar i befintliga skafferi eller closet utrymmen eller lägga till dem i slutet av en rad av övre och nedre skåp. Kontrollera tillverkarens rekommendationer för de exakta storlek som krävs för skåpet innan du köper ugnar eller börja skära träet.

Instruktioner

1 Mät det tillgängliga utrymmet noggrant för att bestämma bredden på ugnen på bästa passform. Ugnar finns i bredderna 24, 27, 30 eller 33 inches och kommer att ha särskilda skåp krav från tillverkaren. Få specifikationer och följ instruktionerna exakt.

2 Rita en skiss av den föreslagna placeringen av projektorn och installationsanvisningarna som mätningen guide för skåp design.

3 Bestäm mätningen av var och en av bitarna i skåpet. Inkludera båda sidostycken skåpet med ett djup av 24 inches. Använd 3/4 tum trä eller laminerad spånskiva. Skär botten och toppen av liknande material. Förstärka hyllor för ugnarna som alla av vikten av ugnarna kommer att vila på dessa hyllor. Gör hyllor som använder 3/4 tum plywood. Fäster vid sidor med metallfästen eller dubbar. Använd trälim och träskruv för att fästa alla bitar och delar. Håll skåpet torget och hyllor nivå. Bestämma höjden av den övre ugnen med räknaren höjd av 36 inches som hyllan höjden för den övre ugnen. Montera den nedre ugnen direkt under översta hyllan enligt tillverkarens anvisningar för vertikal avstånd.

4 Montera full höjd 96-tums högskåp på plats om du planerar att ha dem gå i taket. Bygg en tilt-up skåp till en maximal höjd på 92 inches för att möjliggöra vinkeln nödvändigt få dem på plats. Gör en plattform spark av 4 inches under 92-tums skåp för att få det till full takhöjd.

5 Justera höjden för att matcha den översta raden av de befintliga skåp eller tappa skåphöjd endast vad som är nödvändigt för att hålla ugnarna. Lägg till öppna hyllor ovanför det nya kabinettet eller öppen förvaring för fat, tallrikar och brickor. Lägg till en rullande fack under den nedre hylla för att hålla grytlappar eller matlagning verktyg. Installera potten lådor, dubbeldörrar, eller lämna öppna utrymmet under de nya ugnarna.

6 Montera gas och el som krävs för de nya ugnarna innan du installerar skåpen. Lägg till ytterligare brytare och följ tillverkarens anvisningar för dimensionering och anslutningar av gasledningar. Eliminera baksidan av skåpet helt att göra installationen av ugnar och gas och elektrisk kroken upp lättare.

7 Följ alla tillverkarens anvisningar och installationsguider helt. Besök ett köksskåp showroom för att få idéer om byggteknik och stilar. Mät allt två gånger innan du skär.