Hur man skär en Mohawk

Hur man skär en Mohawk


Mohawk har stått sig genom tiderna. Under de senaste åren, i stället för att främst tonårs befolkningen sportsligt denna look, har andra segment av befolkningen börjat anta denna frisyr också. Det har blivit populärt med barn, och även vuxna ses oftare bär en Mohawk. Denna typ av frisyr kan varieras genom längden på det hår som är kvar på toppen av huvudet. Om det är kvar längre, det finns fler styling alternativ till Mohawk bäraren. Här är några tips för att skära denna frisyr.

Instruktioner

1 Kamma igenom håret och sitta personen på en pall med en handduk draperad runt sina axlar.

2. Dela upp håret i de delar som ska skäras kort och den del som lämnas längre. Bredden och längden på Mohawk är helt upp till preferensen för den enskilde. Placera den del som skall sparas längre in i ett hår klipp för att separera den.

3 Klipp håret kort på sidorna av huvudet med hårklippningsmaskiner. Längden är upp till den enskilde, men en genomsnittlig sidans längd skulle vara 3/8 till 1/2 tum. Passera hårklippnings igenom hela detta område två gånger för att se till att det är jämn och alla herrelösa hår trimmas.

4 Släpp håret från hår klipp. Skär den här delen av håret till önskad längd med sax. Se till att detta hår är jämn.

5 Style Mohawk som önskas.