Hur man använder NUK flaskor

Hur man använder NUK flaskor


Gerber NUK flaskor är utformade med ortodontisk uppsåt. Den ergonomiskt formade bröstvårtan är tunnare, böjda och mer som en verklig nippel än vanliga nappflaskor. NUK flaska används inte mycket annorlunda än andra Gerber och tillhörande varumärkes flaskor, så använder det är en bris om du är en van eller en första gången mamma.

Instruktioner

1 Lägg till en nivå skopa pulveriserad välling för varje 59.1ml. av vätska. Till exempel kan en 227gr. flaska kräver fyra skopor.

2 Fyll flaskan med dricksvatten. Fäst nippel på flaskan och sedan locket. Skaka flaskan kraftigt i en hel minut så att pulvret dispergeras genom vattnet ordentligt. Denna kopplar vätskan i en vit mjölkliknande formel.

3 Fyll skålen med varmt kranvatten. Låt flaskan att sitta i det upphettade vattnet under två till fem minuter. Detta värmer formel. Inte mikrovågsugn flaskan eller formeln.

4 Ta av locket från flaskan och håll den upp och ned, med bröstvårtan pekar nedåt. Tryck bröstvårtan åt sidan för att låta luften ut lite grann. Detta fungerar som ett sätt att förhindra gas när barnet dricker ur flaskan.

5 Förbered för utfodring som vanligt genom att hålla ditt barn och placera dig själv bekvämt. Rikta böjda nippel NUK flaska till ditt barns läppar och låt den haka på bröstvårtan. Formen på NUK bröstvårtan gör det lättare för dig att försiktigt trycka spetsen i barnets mun för att uppmuntra det ammade processen ska börja.