Saga Sovrum Decorating Ideas

Saga Sovrum Decorating Ideas


Sagor fångar fantasin hos ungdomar med sina fantasifulla berättelser och kreativa element. Sagor översätta väl i ett sovrum design. Dra element från olika sagor skapar en väl avrundad sovrum. Du kan också fokusera på en viss saga om ditt barn en favorit. Målet med sagan rummet design är att skapa en magisk, förtrollade miljö.

Färgschema

En lätt, pastellfärger passar de flesta sagoteman. Rosa, lavendel, himmelsblå och salvia gröna färger fungerar bra i sagan rummet. Att välja en ljusare färg på väggarna gör att rummet känns större och luftig. Den nyckfulla, luftig känsla är passande för sagan design. Använd de andra färgerna som sängkläder, gardin och dekor accenter. Tänk på barnets favoritfärger när du väljer färgpaletten för rummet.

tyger

Tyg val är viktigt för att skapa den fantasifulla saga känsla. Välj tunna tyger för en barnslig, luftig känsla. En lätt bomullsmaterial eller tyll fungerar bra i rummet. Använd tyger för att göra anpassade behandlingar fönster. Du kan också använda tyger för att skapa gardiner för en faux slott fönster målade på väggen som en del av en väggmålning.

Strö

Många Princess-tema sängkläder uppsättningar finns i alla sängkläder storlekar. Om prinsessor är i fokus för saga rummet dessa sängkläder uppsättningar ger dig ett enkelt alternativ för att klä upp i sängen. Ett annat alternativ är att välja en vanlig sängkläder som i rosa, lavendel eller annan färg från paletten rummet. Lägg till kuddar med en saga tema att klä upp i sängen. En canopy är ett annat sätt att lägga till en fantasifull känsla till området säng. Använd en lätt tyg för att skapa trädkronorna. Fästa en tunga krok i taket ovanför sängen. Fästa tyget till kroken och drapera den utåt mot hörnen av sängen. Ett annat alternativ är att fästa tyget på väggen och drapera ner av chefen för sängen.

Mural

Väggmålningar är ett billigt sätt att lägga till en egen look på väggarna. Välj en bild från ditt barns favorit saga som inspiration för väggmålning. Ett slott fönster och tegel målade på en vägg skapar också sagan känsla. Kopiera bilden på en öppenhet och använda en överliggande projekt för att visa den på väggen. Projektorn kan du justera storleken på bilden. Spåra bild med en penna och måla i designen.

accenter

Accenter lägga sista handen vid sagorummet. Kopiera omslagen av barnets favorit saga böcker. Rama bilderna för en billig väggdekoration. Placera en barnstorlek fåfänga så att barnet kan känna sig som en prinsessa när hon klär. Häng krokar på väggen för att visa sin prinsessa klä upp klänningar. Installera en prydlig ljus med frostat glas och en utsmyckad design.