Skulle Byta Min PS3 Från en HDMI-kabeln Tillbaka till RCA-kablar påverka min PlayStation?

Skulle Byta Min PS3 Från en HDMI-kabeln Tillbaka till RCA-kablar påverka min PlayStation?


Växla tillbaka från en HDMI-kabel till RCA-kablar kommer inte att påverka din PlayStation 3, men du kommer att märka en drastisk annorlunda i bildkvaliteten om du bestämmer dig för att byta.

HDMI

High Definition Multimedia Interface (HDMI) är en audio / videostandard som kan överföra både digitalt ljud och high-definition (HD) video. HDMI stödjer video upp till 1080 pixlar --- högsta möjliga upplösning på de flesta HDTV. Eftersom många PS3-spel är utformade med HD i åtanke kommer du vanligtvis få bästa möjliga bild vid användning av HDMI.

RCA-kablar

RCA eller komposit kablar är inte kompatibla med HD-signaler och kan bara sända standard definition. I det förflutna, har vissa spelare klagat på att spela nya HD-kompatibel spel i ett SD-upplösning gör text och andra små detaljer nästan omöjligt att se.

Fungera

Om du bestämmer dig för att växla tillbaka till RCA-kablar i stället för HDMI, behöver du inte oroa dig för avogt effekter på systemet. PlayStation 3 är konstruerad för kompatibilitet med både RCA-kablar och HDMI-kablar. Således kommer antingen arbeta med systemet, och du kan byta dem när som helst.