Hur Design Western Parade Flyter

Hur Design Western Parade Flyter


Utforma en western-tema parad flyta kräver samarbete och lagarbete av en grupp av individer. Säkerhet måste beaktas när brainstorming en parad flyta för att hålla byggare och paraddeltagare ur skadar vägen. Begränsningar att överväga att inkludera storleken på arbetsområdet, förmåga människor bygga flottören, tidsbrist, parad riktlinjer och tillgängliga resurser. Att veta storleken på flottören basen kommer hjälpa till att försäkra att den västra-tema konstruktion kommer att ha tillräckligt utrymme för att byggas.

Instruktioner

Behandla

1 Samla flytkommittén tillsammans i ett visst område. Utse en person som har ansvar för anteckningar och en individ som har ansvar för ritningsskisser.

2 Diskutera parad riktlinjer och möjliga storlekar av flottören. Brainstorm västra tema idéer och skriva ner dem. Stoppa brainstorming efter 15 till 20 västra teman idéer har diskuterats.

3 Diskutera varje västra float idé förrän tre till fem rimliga idéer kvar. Brainstorma och skissa möjliga mönster av hur var och en av de tre till fem tänkbara flyta idéer visas. Placera alla ritningar på bordet eller på väggen.

4 Diskutera varje skiss och vad som kan göras för att förbättra den västra tema idén inklusive färger, kläddesign, hattar, typer av hästar, västra landskap, etc. Eliminera de som har möjliga byggfrågor, skulle vara alltför tidskrävande, eller skulle kosta mer än den tilldelade budgeten tills de översta 2 idéer kvar.

5 Vote mellan de återstående två idéer för att avgöra vad västra tema flyta utformning kommer att byggas.

6 Bestäm vem som kommer att vara som har ansvar för att skapa flyt byggnad tidslinje, en arbetsplan för float byggare, inköp eller samla float material, få flytbasen (trailer) till den angivna byggnadsytan, lokalisera ett fordon att dra flyta, få volontär byggare om nödvändigt, och samla in donationer.